- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
10K környékén keresek alultápos házat aminek ki van vágva az alaplaptálcája a kábelek elvezetéséhez. Van ilyen egyáltalán ebben az árkategóriában?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz TazLeacher #8328 üzenetére
Előfordul ha az ember előtte pont egy ugyan olyan témájú hozzászólsát ír, de az előzménybe meg nincs szó az árról.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz TazLeacher #8326 üzenetére
Azóta már jobban beleszerelmesedtem a Lian Li-be.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Tothgera30 #8322 üzenetére
Antec p180/182-be én is sokáig szerelmes voltam, csak az ára úgy felkúszott, hogy ránézni is rossz. Így hát beleszerelmesedtem a Lian Li pc-p50-be. Mondjuk a p182 belseje egyszerre tetszik is meg nem is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nahát most a Lian Li PC-P50-be szerelmesedtem bele. Egyelőre csak egy helyen láttam 38-ért, mivel 2009-es a ház, remélem szeptemberig több helyen is lesz vagy legalábbis egy lesz ahol kapok legalább ennyiért.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Az én szememben nem tud többet meg nem is szebb a 690-nél, viszont drágább jóval.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
Már megint ott vagyok házvásárlással kapcsolatban ahonnan elindultam. Pár hete csak tervezgetek, nézelődöm mivel szeptemberben veszek, mostanában főleg az Antec házakkal szemezgettem, főleg az 1200-as típussal (vízhűtés miatt) csak nagyon drága. Aztán van még a p182 amibe ugyan belülre nem férne radi, de a külseje és a belső kialakítása is jobban tetszik, viszont ennek is felszökkent az ára az egekbe. Aztán van a jó öreg CM 690 amihez mindig visszajutok. Ugyan itt is kívülre kerülhet csak a radi, de szép, belseje is jó és még annak a színre festetésével (autófényezőnél ~3 K) is 20 körül jönnék ki, 25-tel olcsóbban, mint akármelyik Antec házzal. Valaki tud valami jó kis házat 35 K alatt, vagy kénytelen leszek maradni a CM 690-nél aki mindig visszafogad?"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Cthulhu Dawn
őstag
Istenem, beleszerettem ebbe a CM 690-be.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tehát a ház tetején van az általában előlapra kivezetett USB-k meg mikrofon, fejhallgató, és én az asztalon tartanám...nagyon zavaró ez a dolog?(már azoktól kérdezem akik a 690-et az asztalon tartják) Táppal nem lesz gond, Corsair vx550-em van, nem kicsit hosszúak a kábelei.
Jaj, kétszer ment el....[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tehát a ház tetején van az általában előlapra kivezetett USB-k meg mikrofon, fejhallgató, és én az asztalon tartanám...nagyon zavaró ez a dolog?(már azoktól kérdezem akik a 690-et az asztalon tartják)
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #7756 üzenetére
Bár lehet túlélhető. Ha esetleg tud valaki egy hasnoló házat ilyen árban.....
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
Olyan házat keresek amiben el lehet dugni a kábeleket, tehát jó nagy, szolid fekete külsejű és nem túl drága (16 K) Tudna nekem valaki segíteni? A CM 590 nagyon tetszik nekem csak most nagyon fent van az ára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest