- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
válasz NielsX #17775 üzenetére
Cm430 jó választás, de ha stellős házat szeretnél, amibe a magas hűtő is belemegy, akkor cm haf 912plus, 20k, de jobb mindenben mint a felsoroltak. jó kábelmenedzsment, szellős, könnyen szerelhető.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
feco100
tag
válasz NielsX #17778 üzenetére
Hello!
Nekem T9 Economy házam van, Swif2-es ventikkel. Kb. 3 hónapja van meg, eddig nagyon elégedett vagyok velük! Viszonylag halk, szellős ház. Az itt elhangzottak alapján sokkal jobb a kábelelvezetés mint a CM-ben. Én még Cm 430-as házat nem láttam csak képeken, de az tuti, hogy ebben jól el lehet rejteni a kábeleket. Röviden és tömören ennyit tudok mondani.
Talán annyi hibája van a háznak, hogy felül nincs venti hely. De nem is olyan rég egy fórumtárs már alakított ki felső helyet, igaz ha jól emlékszem az T5-ös, de szinte ugyanaz a kettő.
Tőlem +1 pont a T9-nek.Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
-
-
naszvalo
tag
válasz NielsX #21107 üzenetére
+1 megerősítés.Gladiator 600 ban,nekem felül egy HAF 912+ból származó, 14cm-s venti van,elől pedig szintén 14cm Noctua. Hátúl 12cm-s Noctua. Cm690-ről vátottam mert kisebb ház kellett.Evvel a venti párosítással nagyon alacsonyak a hőfokok,és a gép szinte hangtalan.Szerintem is jó választás a HAF 912+
[ Szerkesztve ]
-
<MZ/X>
őstag
válasz NielsX #23975 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
HAF912p-t úgy néz ki 17-ért tudnék venni használtan, gari nélkül, mig Shinobit 14e-ért újonnan. Mivel olyan nagyon hosszútávra nem tervezem használni a gépet, hanem inkább eladnám szerintetek ebből a szempontbó megéri a plusz 3e-t, úgy, hogy nincs gari (tudom, egy vasdarab nehezen romlik el ). Ad akkora plusz megitélést a gépnek?Jelenleg úgy látom, mintha a Shinobi lenne a Chieftec, HAF912 meg Corsair. Ok-ok, a chieftec is jó, na, de a Corsair...
[ Szerkesztve ]
Original's never fit - Socket 370
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest