- 3D nyomtatás
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix_33
tag
Hy.....
Egy gépházat szeretnék de nem tudom milyet
20k körül szánok rá táp nélkül...
Az a lényeg ezüst és plexis legyen....
Vagy esetleg ha valaki tud szerezni raidmax sagitta házat
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Daveeeee
csendes tag
Hali készülök új házat venni !
Tudtok v.mi jó ütőset ajánlani ,ami mondjuk külsőre is tökéletes ??
(( Szeretem a világítást és szeretem ha szépen néz ki a gép belűlről és kívülről ... ))
Lehetséges hogy moddolva lesz ...
valamit segítsetek lécci !!
THX !! -
KEAN
tag
Hi!
Eddig egy TT Sopranot akartam venni... és akkor megláttam egy ADVANCE 8508 Gladiatort.
Én eddig nem hallottam erről a márkáról, de valami állati jól néz ki. Tud róla valaki valamit? Szerintem egyszerűen túl olcsó, hogy minőségi cucc legyen.
[link]"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
Móci
addikt
Egy tipp: érdemes megnézni a Foxconn házakat is, hiszen olcsók és jóók.
Link: [link]"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Tom5
addikt
Ide is érdemes benézni...
[link] -
Hörpi
tag
meg akarom kérdezni, hogy mit ajánlotok, mivel vágjam ki a gép oldalát?
ha lehet inkább háztartásban használatos szerszámokat mondjatok!
Panellakásban nem igazán szaladgálok flex-el!Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Shim
őstag
az egy kérdés, hogy gyanúsan olcsó (kíváncsi vagyok arra a 460Wos tápra), de milyen elcs*szett randa
ráadásul, ha nem látsz itthon máshol pixmanián kívül, akkor végképp hagyd, macerás franciáktól rendelni, hozatni, stbReligion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Daveeeee
csendes tag
válasz Tomix_33 #305 üzenetére
Köszi a helpet ...
Valami Kistoronyra gondoltam ... valami Chieftec ,vagy Antek ... esetleg Termálték'
Pl az Antektől a Plusview 1000 AMG tetszik ...
Szerinted ? vagyis szerintetek ??
Eddig csak képen láttam ,de teccik...
van egy kérdésem akkormár ... Izéé ... Ennek a háznak milyen az alaplaptartója ?? Vagy ennek ennek eggyátalán van ?? Mert tisztára ugy néz ki ,hogy nincs és mintha a deszkát az oldallapra kellene rácsavarozni ...
Valaki tud segíteni ? Vagy valami képet ?(amin láccik vagy v.mi )
THX előreis ! -
gcsacsa
csendes tag
vételeztem egy asus házat csak az a himba hogy hiányzik a frontpanel.honnan tudnék szerválni?nagyker szerint kisker, kiskerben nincs.ilyenkor mi van?
-
Etok
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kettő nagy gondom van, amiért hozzátok fordulok. A mostani számítógép házában, csak egy ventilátor van és nagyon melegszik a rendszer. (51-64 fok szokott lenni.) Még egyet be kéne tennem, de nincs hely számára. Ami venti van, a házba, az egy 8 cm-es. Van az oldalon ugyan egy 12 cm-nek kialakítva hely, de a proci hűtője miatt oda nem lehet tenni. Máshova meg nem lehet a helyhiány miatt pakolni. Ezért kell vennem egy új házat.
Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e ajánlani egy egyszerű, nem túl csicsás, drága (drága fogalma nállam a 35 e feletti) házat. Aminek elől meg hátul is van egy-egy ventilátornak kialakítva hely. Valamint egyszerű a ház oldalait leszedni és visszatenni. Szóval szerelni.
A 460 W-os tápom egy neve nincs zajos darab. Azt is le szeretném cserélni. Hallom, hogy van olyan táp, aminek a gyártója örök garit biztosít termékére. Azt viszont nem tudom melyik gyártó. Tudjátok, melyik gyártó ez?
Köszönöm előre is a kérdéseimre adott választ.ETOK
-
Etok
csendes tag
— Üdv Mindenkinek!
Kettő nagy gondom van, amiért hozzátok fordulok. A mostani számítógép házában, csak egy ventilátor van és nagyon melegszik a rendszer. (51-64 fok szokott lenni.) Még egyet be kéne tennem, de nincs hely számára. Ami venti van, a házba, az egy 8 cm-es. Van az oldalon ugyan egy 12 cm-nek kialakítva hely, de a proci hűtője miatt oda nem lehet tenni. Máshova meg nem lehet a helyhiány miatt pakolni. Ezért kell vennem egy új házat.
Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e ajánlani egy egyszerű, nem túl csicsás, drága (drága fogalma nállam a 35 e feletti) házat. Aminek elől meg hátul is van egy-egy ventilátornak kialakítva hely. Valamint egyszerű a ház oldalait leszedni és visszatenni. Szóval szerelni.
A 460 W-os tápom egy neve nincs zajos darab. Azt is le szeretném cserélni. Hallom, hogy van olyan táp, aminek a gyártója örök garit biztosít termékére. Azt viszont nem tudom melyik gyártó. Tudjátok, melyik gyártó ez?
Köszönöm előre is a kérdéseimre adott választ. —
Bocsi, hogy 3x küldtem el. Bénáztam Mentségem, ha van ilyen, hogy kezdő fórumozó vagyok.
Szóval. Lehagytam, hogy egy P4 3,6 CPU-s gépnek kéne egy szolid ház, amelyet kényelmesen, egyszerűen lehet szerelni. Mivel sok USB eszközöm van, ezért egy 550W-os tápra gondoltam, de nem tudom milyent vegyek. Ebbe kérném a segítségeteket.
Ja! Reggeltől-estig megy a gép. Tehát terhelem elég rendesen.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]ETOK
-
rhonin
senior tag
Szasztok! Láttátok az aerocool új extremengine 3t nevű házát? Elég friss lehet mert még nem találtam róla se leírást se tesztet. Az aerocool hivatalos weboldalán nézhetitek meg. Amugy 25cm-es venti van az oldalán. Nagyon durva. Nem is rossz. Vélemény?
-
Tom5
addikt
Én is ígyvoltam az AEROCOOL-al!Eleinte kúrvára nemtetszett!Aztán megláttam élőben!!!Mégjobban nemtetszett...de aztán olyan soxor taliztam vele hogy beleszerettem,és most már nagyon teccik!Nekem is egy AEROENGINE JR-om van...nagyon jól hűt!!Szóval ez az én kis történetem a házzal!
Dehát ízlések és pofonok!!!
[Szerkesztve] -
rhonin
senior tag
Neked mennyit jelent minuszban ha mennek a rendszerhűtők? Nekem olyan 4-5 fokot jelent. szerintem egész jó de még hátulra lesz egy 12-es venti ugyhogy akkor még több lesz. Egész jó kis ház lehet az is. Mondjuk nekem az ár a lényeg meg hogy tágas legyen na meg persze hogy azért szép is legyen.
-
zsommi
senior tag
Ez olyan, mint amikor valami(pl. egy zene) már annyira szar, hogy tetszik...
Én először láttam élőben, utána neten néztem egy párszor, aztán rendeltem egy TT Sopranot...
A hűtők dolgára nem tok mit mondani, még nem sikerült tapasztalnom, mert az új házamat még nem használom..
Mert nem jött meg az alaplap, anélkül meg elég nehéz..
Szal majd hétfőn-kedden tudok ilyenről mondani valamit...
Ami most van, abban meg nincs rendszerhűtő..
Egyébként a procim jo hideg, pedig csak egy sima falusi borda van rajta 8 centis ventivel.. -
rhonin
senior tag
-
trassher
addikt
Hi!
PC ház vásárlása előtt állok és nem took választani. Első lehetőség AeroCool AeroEngine2. Jó lenne de csak1 floppy hely van benne ezért nem férne el a házilag készített kapcsolópanel. Másik lehetőség A Raidmax Scorpio 868 ami fasza csak nem tudom mennyire minőségi cucc. A ház főként moddingra kéne ezért kérem most segítségeteket.Redmi Note 7
-
fity
csendes tag
Heló!
Nem tud valaki egy ügyes fényezőt, aki a gépházamra mindenféle rajzokat fel tudna vinni?[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Fityman][img]http://g.bf3stats.com/pc/bf3s_dogt/Fityman.png[/img][/url]
-
magi20
senior tag
valaki tudna segíteni??????vettem egy comador házat.....de nincs benne az a dolog amire rá lehetne az alaplapot csavarozni rögzíteni...mi lenne a teendő.ez az első gép amit én rakok össze aztán nem tudom most mi tévő legyek...???????
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
BoGyo[ME]
tag
Ti mit ajánlotok?
Thermaltake Tsunami vs. Cooler Master WaveMaster (mindkettő fekete)
összecsapásból ki kerüljön ki győztesen (gy.k.: melyiket vegyem? ) -
terw
csendes tag
Én ilyen házat használok szerintem ennél jobb nem is kell.
[link]Fel a fejjel,amig van.
-
Tomix_33
tag
Erről vélemény, vagy esetleg valaki betudná szerezni nekem?
-
t3v3h
csendes tag
antec sonata II megvételén gondolkozom. Van valakinek tapasztalata?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem számítógépházat ajánlani ami fekete,az ára max 20ezer, és eltakarná a fehár DVD- és CD-ROM-okat.
Előre is köszi! -
terw
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest