Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsotty4

tag

válasz Kbali #3143 üzenetére

Ezek közül mindegyik befogad 2 nvmet? Az elitebookokat nézegettem kezdetben, de ahogy láttam nincs bennük 2 slot.

• zsotty4

tag

válasz Kbali #3141 üzenetére

A mérete a sztenderd 15ös nekem a legkézenfekvőbb. a 13asokat kicsinek találom, meg szerintem ott kisebb az esély a dupla SSD slotra, nagyobb lehet. Felbontásra nem vagyok túl érzékeny. Apró monitortól csodát nem várok.

• zsotty4

tag

Sziasztok!
    Vásárolni szeretnék, javarészt Java backend és js Frontend fejlesztésre, sok szaladgálás miatt, egy strapabíró, jó akksival megáldott gépet. Nem kell erőműnek lennie, de előfordulhat hogy pár órát nem lenne bedugva a gép, így tényleg örülnék ha valahogy beleférne ebbe a keretbe hogy különösebb nagy terhelés nélkül ennyit kibírjon.

Használtban gondolkozom inkább. 16 giga ram legalább, lehetőleg dualboothoz 2 ssd bővítőhely, és a kicsit fürgébb compile timeokhoz legpörgősebb proci amit ki lehet ebből sajtolni .

1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    A következő 2, max 3 hónapban.

3. Felhasználás?
    Javarészt Jetbrains forrású fejlesztői környezetek.

2. A gépre szánt összeg forintban?
    200e forint, kicsit feszegethető. Főleg használt.

5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    Nincs különösebb igényem, amit szeretek az a magas képernyőfrissítés, de tudom, hogy ez csak vágyálom ebben a kategoriában. A színhűség jó, ha van.

6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    Utazás közben nem, de gyakran lesz használva hálózati áram nélkül, igy fontos az akksi időtartama.
    7. Operációs rendszer?
    Ha üres, annak örülök a legjobban, dualbootot tervezek rajta. Windows + Linux.
    8. Tárhely mérete és típusa.
    Szeretnék 2 külön SSD-t a gépbe (utólag szerelem), tudom ez szűkíti a kört, de a Grub okozott már kellemetlen meglepetéseket mikor ugyanarra a fizikai meghajtóra raktam a windowst és linuxot is.

9. Egyéb kívánság, speciális igények?
    Azt hiszem a 2 ssd bővítőhely elég különleges igény. Valamint a full size HDMI jól jönne.

10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?

Használtban gondolkoztam főleg, ebben az árkategóriában tudom, hogy az lehet a megérősebb. Inkább az akksik állapota és a procik fogyasztása miatt aggódom, ha régebbi generációkról van szó.

Új hozzászólás Aktív témák