- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotty4
tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék, javarészt Java backend és js Frontend fejlesztésre, sok szaladgálás miatt, egy strapabíró, jó akksival megáldott gépet. Nem kell erőműnek lennie, de előfordulhat hogy pár órát nem lenne bedugva a gép, így tényleg örülnék ha valahogy beleférne ebbe a keretbe hogy különösebb nagy terhelés nélkül ennyit kibírjon.Használtban gondolkozom inkább. 16 giga ram legalább, lehetőleg dualboothoz 2 ssd bővítőhely, és a kicsit fürgébb compile timeokhoz legpörgősebb proci amit ki lehet ebből sajtolni .
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A következő 2, max 3 hónapban.3. Felhasználás?
Javarészt Jetbrains forrású fejlesztői környezetek.2. A gépre szánt összeg forintban?
200e forint, kicsit feszegethető. Főleg használt.5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nincs különösebb igényem, amit szeretek az a magas képernyőfrissítés, de tudom, hogy ez csak vágyálom ebben a kategoriában. A színhűség jó, ha van.6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Utazás közben nem, de gyakran lesz használva hálózati áram nélkül, igy fontos az akksi időtartama.
7. Operációs rendszer?
Ha üres, annak örülök a legjobban, dualbootot tervezek rajta. Windows + Linux.
8. Tárhely mérete és típusa.
Szeretnék 2 külön SSD-t a gépbe (utólag szerelem), tudom ez szűkíti a kört, de a Grub okozott már kellemetlen meglepetéseket mikor ugyanarra a fizikai meghajtóra raktam a windowst és linuxot is.9. Egyéb kívánság, speciális igények?
Azt hiszem a 2 ssd bővítőhely elég különleges igény. Valamint a full size HDMI jól jönne.10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Használtban gondolkoztam főleg, ebben az árkategóriában tudom, hogy az lehet a megérősebb. Inkább az akksik állapota és a procik fogyasztása miatt aggódom, ha régebbi generációkról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest