Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a KÉPEN látható ASUS Strix SOAR hangkártya legalsó, SPDIF kimenetébe a megfelelő átalakítóval optikai ( jack - toslink ) és/vagy coaxiális ( jack - rca ) kábel dugható?
Köszönöm!
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Zenehallgatásra ( nem audiofil ) keresek hangkártyát, amin van koaxiális digitális kimenet. Kérlek benneteket ajánljatok pár típust, amit érdemes megvenni! Lehet használt is! ...az ár... nos nem szeretnék nagyon elszállni, a lényeg a koaxiális kimeneten van!
Köszönöm!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
válasz Tails111 #16440 üzenetére
Én azt mérlegeltem, hogy a belőpő szint felett - a középkategória alján-közepén - mit lehet kapni és menyiért. Igazából egy belépő szintű hangkártya ( amiért érdemes pénzt adni) 7-8000 Ft ujonan a középkategória 16-17000 kezdődik. Ezek a többnyire a kommersz gyártók kártyái, Creative, Asus, stb. De a használtpiacon láttam Audiotrak Maya.-t, Régebbi PCI.-os ESI Maya.-t 15 alatt! Én úgy gondolom inkább egy ilyen mint bármi divatkártya, ha valaki komolyabban akar zenét hallgatni. Tiszta sor, a pénz nagy úr, de valamit valamiért, nem? "Aki nem issza el...." ;-) Mondjuk az is igaz, hogy van aki ( a nagy többség ) meg inkább a videokártyára költ, és ott az árak keményen megindulnak a 6 számjegy felé... Nekem meg az nincs, mert nem játszom, Szóval mindenki, aki nem csak "netezésre" használja a gépet valamelyik oldalra - ha nem mindkettőre - keményen kell költeni az alaplapi megoldásokon felül. Sajnos az informatika könnyen pénztemetővé válik, ha nem figyel az ember.
-
Julot
aktív tag
válasz Tails111 #16438 üzenetére
Az a vicc, hogy én 20k-ért jutottam hozzá itt a hardveraprón az ESI kártyához. Ez nagyjából egy árban van az SB Z-vel, amit mostanában divat itt futtatni. Pedig szerintem az ESI magasan veri zenei téren, hangzásban. Ok, használt, de ez nem változtat a hangzásán, és vannak olcsóbb, régebbi modellek is, amik szintén kenterbe vágják az összes kommersz divatkártyát. Egy dolog igaz: az átlag alaplapi förmedvényeknél bármely kártya jobb!
-
Julot
aktív tag
válasz Tails111 #16387 üzenetére
Nekem nagyon rossz emlékeim vannak a Creative drivereiről. Sokáig gondolkodtam én is a SB Z.-n, de végül egy ESI Maya44e PCIe kártya lett helyette. Főleg a creative szoftveres balfogásai miatt. Igaz, nekem nem kell térhangzás dekódolás, stb csicsa, csak sztereo, de az nagyon jó minőségben!
-
Julot
aktív tag
Hadd kérdezzem meg kedves olvtársak, mi ez a nagy hype a Creative Soundblaster Z körül? Ennyire jó lenne? Vagy csak szép piros és pirosan világít...?
[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
válasz nick_kell #16044 üzenetére
Szia!
Arról nem esett szó, hogy milyen árkategóriában mozognál, de van PCI express-es megoldás is, és nem is olyan ritka mint a fehér holló. Ha digitalizálásra is használnád a kártyát, akkor szerintem ez egy nagyon komoly alternatíva: ESI Maya44xte Bár nem olcsó az tény, de nagyon megéri! Itthon újonnan is beszerezhető, de a használt piacon, külföldi aukciós oldalakon is érdemes körülnézni!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Hadd kérdezzek valami - számomra - érdekeset. Adott két régi hangkártya. Egy Trust DX714 SC-7200 és egy SoundBlaster Audigy Advanced (SB0090). Hosszabb hallgatás után elképzelhetőnek tartjátok, hogy a Trustnak szebb, részletesebb dinamikusabb hangja van mint az Audigynak? Zenehallgatásra ( Rock, Progresszív rock, Metal ) értem.
Ezen felül: érdemes beruházni egy Audiotrak Maya 44 MKII PCI hangkártyára zenehallgatás céljából?
Köszönöm a véleményeteket!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A számítógépem alapja egy Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3] alaplap, és a hangot szeretném az erőmön keresztül megszólaltatni. Az előző alaplapomon volt digitális coax kimenet, és van egy 10m.-es coax kábelem, direkt erre a célra. Eddig ezzel oldottam meg a dolgot. A gépem fal mentén 8-9 méterre van az erősítőtől. Szeretném most is ezt a kábelt használni.
Az a kérdésem, hogyan tudnám megoldani? Tudtok olyan költséghatékony hangkártyát ajánlani, ami minőségileg elfogadható, és van rajta digitális coaxiális kimenet? Vagy van valami más megoldás?Előre is köszönöm!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest