Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
Sziasztok
Creative soundblasterx G6 vagy Asus xonar AE jobb gaming, videó es zene hallgatásra egy cloud alpha fulessel?
-
huby80
senior tag
válasz
Baliga Tamás #22566 üzenetére
ugyan ilyen fülesem van( alpha cloud) igaz én xonar dx el hajtom . De nálam ugy szol a legjobban ha a winbe 5.1 re állitom a xonar driverba is az audio channel-t 5.1 re állitom és az Analog Out ot állitom Headpohne ra !
Sokáig sztereora volt állitva ahogy te is javasoltad és egyszer poénbol kiprobáltam igy és meglepödtem de jobban szol igy játékba föleg egyböl észre venni ! Szoval érdemes probálgatni kinek mi... -
huby80
senior tag
válasz
Baliga Tamás #22503 üzenetére
hát ha összejönnek a dolgaim én se fogok habozni
-
huby80
senior tag
válasz
Baliga Tamás #22501 üzenetére
Fuu ezek már komoly hangkarik bár ha vennem kell valamit lehet az általad emlitet Creative Sound Blaster Zx et választanám ! azza talán jobb gamre nem? bár zene is sok van...
-
huby80
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #22494 üzenetére
Köszönöm srácok! Akkor igazábol az Hyperx Alpha egy jo páros a xonar dx el nem érdemes elválasztani öket
Hangrendszert nem tervezek de talán egy komolyabb fülest idövel elképzelhetö! (szemezgetek egy sennheiser dsp 600 al is) Még egy kérdés a xonar dx be van beépitett fejhalgato erösitö?
-
huby80
senior tag
sziasztok
lassan 10 éve szolgáló xonar dx hangkarimat érdemes lecserelni valami ujjabra ha fejlődést is szeretnék hallani? elsősorban játék, zene.. neha film. egy hyperx Cloud Alpha fejhallgató t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG OLED Televíziók -30%
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest