Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Exodius #13574 üzenetére
dsx-nek erősebb az analóg része.
Amennyivel többe kerül, annyival.
Van hangkártya félmilláért is (najó, DAC). Ez nem high-end, ne azt várd el és persze egy 5.1-es Genius hangfal szettel sem fog csodákat tenni. Tehát ha fontos a fejes akkor dgx, ha meg nem, akkor pl. dsx. Kész.(#13573) l3v3e@ semmit sem számít.
-
válasz
Exodius #12877 üzenetére
Miért esett ki a Musiland? Te félre értettél. Én egy szóval sem mondtam, hogy nem jó, nem jól szól, vagy hogy nem érdemes megvenni. Én csak a szempontjaidat próbáltam terelgetni. Ne azért gondolkozz a Musilanden, mert sokkiloherzes, hanem mert jól szól.
A HRT-t viszont én nem szeretem, én a saját listámról biztosan lehúznám. Sajnos ezt a kategóriát nem annyira ismerem. De van a témának egy kiváló topikja, ahol több infóhoz jutsz: [link]
A legjobb az volna, ha el tudnál menni egy fejhallgatós találkozóra, ahol ezeket mind kipróbálhatod, és saját preferenciás listát állíthatsz fel.
-
válasz
Exodius #12871 üzenetére
Amiről vita van, arról nem véletlenül van vita. Mert nincs és nem létezik abszolút igazság. Ahol azt írják, hogy egy XY jó 50ezer forintos DAC egyértelműen és minden létező hangi tulajdonságában, bárki számára jobb, mint egy másik YZ, amúgy szintén jó minőségű, random, 50ezer forintos DAC, ott hazudnak, és azt a információforrást messze kell kerülni. Vannak ilyen infó források, és ezek végtelenül ostobák. Illetve egész pontosan pénzből élnek...
Ha csak az adatokat nézzük melyik érné meg jobban és miért?
Ha csak az adatokat nézzük, akkor nagyon hülyék vagyunk. De ilyet nem teszünk. A 384/32 egy röhejes marketingfunkció a Musilanden, haszna annyi, mint az aranyozott kapaélnek. Erre nagyon jó példa mondjuk egy Lavry DA11, vagy egy Benchmark DAC1 (de sorolhatnám), amik 96/24-et tudnak, de mégis abszolút értelemben sokkal jobbak, mint a Musiland 384/32-n. Még akkor is igaz ez, ha mindkettőn 384/32-es forrást játszunk le, de a Lavryra röptében újramintavételezzük. 384/32es hanganyagot lejátszani a Musilanden semmi más, mint helypazarlás. 5x annyi helyet foglal, mint egy 96/24-es anyag, de semmi előnye nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Akciókamerák
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest