Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
BigBlackDog #13921 üzenetére
Most pl. ez a Xonar D2 jó áron. Én megvenném.
Jó hangja van, olcsón is adja az eladó. Vagy várhatsz használt Musilandre, igaz nem túl gyakran van. Szintén frankó.
Állítóleg ennek is igen jó hangja van. Egyedül az usb része szerény, koaxról kellene etetni. -
Mittu88
senior tag
válasz
BigBlackDog #7864 üzenetére
nekem DS-em van, OPA2604-essel (ez a legjobb műveleti erősítő, ami ebbe tehető). DG-t még nem hallgattam, de biztos, hogy jobb nála a DS. Volt Audigy 2 ZS-m, a kolléga nagyon jól írta, nem lehet összehasonlítani. Nekem az Audigy 2 ZS jobban bejött (basszusosabb volt, zenéhez szuper volt, filmhez, tv-hez meg sz*r), de ez tényleg személyfüggő. Ez a DS nem basszusos, cserébe szép tiszta a hangja film alatt is, zene alatt is. Ja és van olyan funkciója, hogy kiegyenlíti a hangerőt, tehát ha beállítod pl. zene alatt a hangerőt egy adott hangerősségre, filmnézés alatt is akkora lesz a hangerő. Szerintem nagyon hasznos
Gépről TV-zés közbe se ugrál a hangerő reklám/műsor között.
szerk.:
a DG-n nem cserélhető az IC. -
imibogyo
veterán
válasz
BigBlackDog #7862 üzenetére
A Xonarok nem "jobbak", "mások". Volt jó pár Crea kártyám és jó pár Xonarom is. Vakteszteltem is őket, és nem volt soha egyértelmű, hogy melyik a "jobb" (ez amúgy is nagyon szubjektív, tehát erre nehéz ajánlatot adni).
Azt azért egy jó fejessel és fejes-erősítővel el tudtam dönteni olyan 75%-os aránnyal, hogy melyik szól éppen, de ez nem mindig esett egybe azzal, hogy melyik tetszett jobban adott zenével.
A Xonarokat amúgy (legalábbis én) egy megfontolásból szoktam mindig a Crea-k előtt ajánlani, ezt pedig a "gondtalan" használat. Nincs driver nyűg (elvétve lehet, de nagyon ritka), mindezt úgy, hogy biztosan nem szól rosszabbul, max. lehet, hogy jobban sem. De az, hogy nem kell drivert vadászgatni hozzá ez sok mindent feledtet hosszútávon.
Mondjuk USB-s DAC-nak meg semmilyen driver nem kell, a jobbak mennek simán P&P linux, OSX, Win alatt is.
-
moonguru
őstag
válasz
BigBlackDog #7860 üzenetére
Nem!
"XTREME AUDIO IS CRAP!" "There no support for it. It's crapist card on face of the earth it should be throw into the sun"
-
Mittu88
senior tag
válasz
BigBlackDog #7858 üzenetére
audigy 2 ZS alá ne add...
-
válasz
BigBlackDog #5797 üzenetére
nekem egy asrock z68 extreme 4 lapom van, és benne csücsül egy xonar dx. érezhető a különbség az integrálthoz képest. ha teheted mindenképp érdemes egy dedikált hangkártyát beszerezni. Még a viszonylag olcsóbb Xonar DG vagy DS is sokkal jobb mint az integrált (ha nem a digitális kimenetet használod)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest