- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
válasz BigBlackDog #5797 üzenetére
nekem egy asrock z68 extreme 4 lapom van, és benne csücsül egy xonar dx. érezhető a különbség az integrálthoz képest. ha teheted mindenképp érdemes egy dedikált hangkártyát beszerezni. Még a viszonylag olcsóbb Xonar DG vagy DS is sokkal jobb mint az integrált (ha nem a digitális kimenetet használod)
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Mittu88
senior tag
válasz BigBlackDog #7858 üzenetére
audigy 2 ZS alá ne add...
-
moonguru
őstag
válasz BigBlackDog #7860 üzenetére
Nem!
"XTREME AUDIO IS CRAP!" "There no support for it. It's crapist card on face of the earth it should be throw into the sun"
Monitor Guru!
-
imibogyo
veterán
válasz BigBlackDog #7862 üzenetére
A Xonarok nem "jobbak", "mások". Volt jó pár Crea kártyám és jó pár Xonarom is. Vakteszteltem is őket, és nem volt soha egyértelmű, hogy melyik a "jobb" (ez amúgy is nagyon szubjektív, tehát erre nehéz ajánlatot adni).
Azt azért egy jó fejessel és fejes-erősítővel el tudtam dönteni olyan 75%-os aránnyal, hogy melyik szól éppen, de ez nem mindig esett egybe azzal, hogy melyik tetszett jobban adott zenével.
A Xonarokat amúgy (legalábbis én) egy megfontolásból szoktam mindig a Crea-k előtt ajánlani, ezt pedig a "gondtalan" használat. Nincs driver nyűg (elvétve lehet, de nagyon ritka), mindezt úgy, hogy biztosan nem szól rosszabbul, max. lehet, hogy jobban sem. De az, hogy nem kell drivert vadászgatni hozzá ez sok mindent feledtet hosszútávon.
Mondjuk USB-s DAC-nak meg semmilyen driver nem kell, a jobbak mennek simán P&P linux, OSX, Win alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
válasz BigBlackDog #7864 üzenetére
nekem DS-em van, OPA2604-essel (ez a legjobb műveleti erősítő, ami ebbe tehető). DG-t még nem hallgattam, de biztos, hogy jobb nála a DS. Volt Audigy 2 ZS-m, a kolléga nagyon jól írta, nem lehet összehasonlítani. Nekem az Audigy 2 ZS jobban bejött (basszusosabb volt, zenéhez szuper volt, filmhez, tv-hez meg sz*r), de ez tényleg személyfüggő. Ez a DS nem basszusos, cserébe szép tiszta a hangja film alatt is, zene alatt is. Ja és van olyan funkciója, hogy kiegyenlíti a hangerőt, tehát ha beállítod pl. zene alatt a hangerőt egy adott hangerősségre, filmnézés alatt is akkora lesz a hangerő. Szerintem nagyon hasznos Gépről TV-zés közbe se ugrál a hangerő reklám/műsor között.
szerk.:
a DG-n nem cserélhető az IC.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz BigBlackDog #13921 üzenetére
Most pl. ez a Xonar D2 jó áron. Én megvenném. Jó hangja van, olcsón is adja az eladó. Vagy várhatsz használt Musilandre, igaz nem túl gyakran van. Szintén frankó.
Állítóleg ennek is igen jó hangja van. Egyedül az usb része szerény, koaxról kellene etetni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest