Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
c.zsolti #16037 üzenetére
Igen, ebben - sajnos - 1et kell értenem veled. Sok hülye, sok - fölösleges, és túl - költekezés. És lehetne, DE akkor is mind1, hogy 80k-ért vagy 110k-ért nem veszem/vesszük meg. Aki 50k fölött vesz bármilyen PC alkatrészt az vagy nem normális, vagy annyi a zsé, hogy semmi sem számít.
Persze utóbbi esetben is lehet gondolkozni azért, de mégis más.
E téren nem igen lehet nagydoktorit írni a megéri - nem éri témában. Egy a lényeg: ki tudod/akard-e fizetni, vagy nem. És itt jön újból az, amivel kezdtem... -
hdanesz
őstag
válasz
c.zsolti #14287 üzenetére
Annyi gond van,h. nekem kellene házikó is, meg egér, és billentyűzet is. Mert most notebook-om van. És ez még dob a 111ezres áron. Valamint arra sincs garancia,h. az itteni sztech boltokban ugyanennyibe kerülne beszereznem ezeket a cuccokat, feltéve ha árulnak ilyesmit.
Ez a gép, amit linkeltem, össze van szerelve, kipakolom és működik, van hozzá bill. és egér is 114900-ért. Nem kell szerelgetnem (nem is értek hozzá), csak bekapcsolom és megy. Nekem annyi a lényeg,h. ne menjem tönkre fél év vagy 1 év alatt. Nem fogom húzni a proc-t, se a vga kártyát, nem értek hozzá. Itthoni gépnek kellene, semmi extra, csak netezés/szövegszerk./ kiegészítve némi játékkal.
Köszi a segítséget!
-
Snoop27
őstag
válasz
c.zsolti #13930 üzenetére
A tuningokhoz nem igazan ertek,de a mushkin web oldalan van egy csavo,aki megadja az adatokat a tuninghoz,es talan segit majd nekem is.
Meg egy utolso kerdesem az lenne,hogy eleg lesz-e a Corsair 450VX tap ehez a konfighoz?Vagyis 99% hogy eleg lesz,de ha tul nagy akkor vehetnek egy 400ast,ugy olvastam,hogy a tul nagy tap se jo,ha nincs kihasznalva. -
Snoop27
őstag
válasz
c.zsolti #13925 üzenetére
20k kb.Ugy olvastam,hogy jok,de ehez se igazan ertek,remelem megerik a penzt.Meg lett volna OCZ vagy Kingston,de ezt ajanlottak,hatha jol jarok vele.Lenne meg 1066os Mushkin nem sokkal dragabban,de ugy ertettem,hogy a jatekoknak a 800mhz is boven eleg,foleg 4 gb.De ha tevednek akkor irjatok meg,mert nem igazan tudom mar mi es hogy.
-
Snoop27
őstag
válasz
c.zsolti #13922 üzenetére
Meggyoztetek,akkor igy marad a gepem
Nem lesz olcso mulatsag,de igy legalabb par evig nem kell vegyek bele semmi
Meg eleinte ezt a gepet akartam osszerakni:
Gigabyte GA-P35-DS3
Intel c2d E7200
Mushkin 4 GB DDR2 800 Mhz 996580W 4-4-4-12
Gainward Bliss 9600 GT
Cooler Master Centurion 532 Black
FSP Saga-450,PFC Pasiv (450w)De ugy erzem nem fogom megbanni,hogy inkabb a fentebb leirt konfigot veszem meg
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest