Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• baranyit

csendes tag

válasz mave13 #36917 üzenetére

Köszönöm a gyors választ! Azért vennék csak 4*1gb-ot mert így 2 helyről kellene rendelni a dolgokat és ugye iponos gépösszerakó nem enged vásárolni ha a memóriát ki akarom hagyni a dologból. Ha mégis rendelnék akkor ugye csomagolásban leszállítanak mindent, de a gépet magamnak kell összerakni amit nem szívesen vállalnék be. Ilyen értékes cuccokat meg vmi útszéli szervizbe nem fogok beadni hogy összebarmolják mert ugyebár nem tőlük lett rendelve a konfig. Debrecenben nincsenek túl jó tapasztalataim az elektronikai szervizekkel. Egyébként is úgy terveztem hogy 3-4 évig minimum nem akarok a géphez nyúlni, így ezért nézek most valamit a felső kategóriában.

A kompromisszumokkal egyetértek, csak ugyebár nem fél évig kéne gyengébb beállításokon használni a gépet, hanem tovább mert a monitorom csak vmi 749-es samsung syncmaster tft ami asszem 1400*900as felbontást tud maxban. Ehhez még lehet a hd4890is erős de 3-4 hónapon belül be tudnék ruházni egy jobb tft-re és akkor mindjárt élvezhetőbb a helyzet. Aztán újabb pár hónap és meglenne a pénzem az 5850re. Abban még reménykedhetek, hogy ősökből ki tudom csikarni, hogy támogassanak meg egy 5850nel és akkor monitorba beruházni nem gáz, de ha csak a monitorba szállnak be, akkor nem lesz pénzem a jobb kártyára. Rosszabb esetben semmibe se szállnak be, mert "mikor növöd már ki a játékokat 23 éves fejjel?" duma lesz. Úgyis veszek majd a gépbe egy jobb hűtőt és kis kari és proci tuning belefér majd, ezért vagyok úgy vele, hogy ha marad a legrosszabb eset, a dx10es top kártya, akkor sincs az az isten, hogy jobb driverrel is odaér az 5770. Csak ugye kisebb tuning esetén megint ott a táp kérdés. Nem tervezek itt semmit 4ghz-ig húzni vagy hasonló, de egy moderált plusz belefér.

Aktív témák