Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz kelly7 #36130 üzenetére

Leírtam, hogy mi a gond a táppal, tehát arra már nem válaszolok. Nincs benne védelem, tehát tápnak sem nevezném, ha nem gond. Maradjunk inkább az ajtókitámasztó elnevezésnél. Az LC Power ugyanez a kategória.
    A Samsung vinyók nem elég megbízhatóak, viszont a Hitachi és WD a két legmegbízhatóbb márka.
    Ha úgy gondolod, hogy Te jobban érted a dolgokat, akkor végy, amit akarsz. Leírtam a tanácsaimat, vagy meg fogadod, vagy nem, engem ez már nem érint.

(#36133) TcK-BOY*: Szia!

A tápon lehetne spórolni, de nem ajánlom. Ami ennél olcsóbb, az vagy rosszabb minőségű, vagy hangosabb, vagy kevesebb rajta a csatlakozó. Ha spórolni szeretnél, akkor azt a lapon tedd, pl egy Asrock M3A770DE is tökéletes lenne.

• kelzsoca

félisten

válasz kelly7 #36130 üzenetére

Hidd el nem hülyeségből írjuk le naponta legalább többször is, hogy gagyi tápot NE tegyünk semmihez.

A félreértések elkerülése végett: a nem ajánlott tápegységeket nem azért nem ajánljuk, mert hangosak, vagy mert nem elegendőek teljesítményben (van ami már ennek a kritériumnak se felel meg, mindjárt részletesen). Azért nem ajánlottak mert gyenge minőségű alkatrészekkel rendelkeznek, valamint nincs bennük védelem. Ezeket a hiányosságokat általában nem veszi észre a felhasználó, ha a tápok nem kapnak nagyobb terhelést. A rájuk írt teljesítményt általában nem is képesek adni, és mivel nincs bennünk védelem, meghibásodásukkor a számítógép többi alkatrészében is könnyen kárt tesznek. Tehát nem csak magukra, hanem a számítógép többi alkatrészére is veszélyesek.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Capt Baloo

Mindjárt körülnézek, mennyi a keret amiből lehet gazdálkodni?

TcK-BOY*

Teljesen jó a konfiguráció, a tápon ne akarj spórolni, amit kinéztél az teljesen jó, ráadásul még moduláris is.

Aktív témák