- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Aktív témák
-
heartdown
csendes újonc
Sziasztok!
Fényképezőgépet szeretnék venni. Eddig nem volt még komolyabb gépem, telefonnal és digitálissal fotóztam. Elsősorban az lenne a célom, hogy megtanuljak fotózni tehát nem egy több száz ezer forintos gépet akarok venni elsőre viszont a DSLR-t szeretném megpróbálni. Mivel nem értek hozzá és ismerősöm sincs ezért újonnan venni. Amire biztosan használnám az családi eseményeken fotózás, nyaralás, illetve kutatásom során használnám növények fotózására, nem makróra elsősorban. 130-150 ezret szeretnék rászánni, mit gondoltok ebből lehet jó kezdő gépet venni? Van egy Iphone 11 pro max-om, érdemes egyáltalán emellé gépet venni?
Nem tudom, hogy extra-e és belefér-e de előfordul, hogy esőben kell terepre mennem ezért ha bírná kicsit a vizet az nem ártana. Utánanéztem néhány paraméternek és kezdésnek egy CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III kombót néztem ki. Jelenleg a Médiában 130 körül kapható. Szívesen fogadok jótanácsokat, javaslatokat.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest