Hirdetés
Aktív témák
-
Dylan70
csendes tag
válasz
contaxg #34316 üzenetére
A Bose-nak én már több mint húsz éve ki nem állhatom a hangfalait, hangrendszereit. Még autókban sem tudom elviselni... Amelyik kocsiban gyárilag Bose hangrendszer van, nálam gagyi kategória... (nagy nevekről is szó van). Bezzeg a Lexusba Mark Levinsont tettek (több mint egymilláért)...
Kellemes karácsonyt!
-
Dylan70
csendes tag
OFF
Mylo Xyloto: zenében és stúdiómunkában is a Coldplay szégyene. A Rhinna szám kicsapta a biztosítékot. Talán a Viva La Vida után egy dögös lemezt akartak kihozni, amiből lett jó sok dög (hangzásilag), zeneileg meg egy nagy mínusz kettő. Igaz, a stúdió munka mínusz 12 (legalább).
Csak annak örülök, hogy az Amazonról rendeltem meg valami 9 dolcsiért, s nem a Coldplay oldaláról kb. a duplájáért...ON
Norah Jones - Chasing Pirates száma fantasztikusan szól az AD700-on...
-
Dylan70
csendes tag
...tehát elérték, amit akartak...
Na mindegy, majd ha több száz millióan AD700-zal rohangálnak a fejükön, akkor átfestem a rácsot, mondjuk világító zöldre. Mert hangja miatt nem hiszem, hogy megvéllnék tőle...Amúgy a Mylo már kezd jobb lenni így hallgatva, de olyan ez az album, mintha egyszerűen túlvezérelték volna a kimenő jelet... Nincs az a minimum hangerő, ahol ne lenne számomra torz és katyvasz. És ezt nem csak Ad70-on éreztem...
-
Dylan70
csendes tag
válasz
contaxg #33421 üzenetére
Most nekifutok a Mylo-nak CD-ről egy igen jó CD-játszóval úgy, hogy a füles és a player között nem lesz semmi... Nem mreménykedem semmi jóban. A Paradise számuk egyszerűen csapnivaló... (keverésileg).
FiZiK: nem az a lényeg, hogy tetszik, hanem, hogy minden egyébtől eltérő kinézetben is. Az Apple pedig szerintem a legjobb példa, mert évtizedek óta építik azt az imázst, hogy már messziről is felismerhető legyen a termékük. Nézz meg egy amerikai filmet, 90 százalékukban a laptop hátulján ott világít az alma. Nem véletlenül. Ezt a trükköt ezen a téren még a Sony csinélja a Vaio-val... Na de hagyjuk...
-
Dylan70
csendes tag
válasz
fi:zi'k #33426 üzenetére
Egyszerűen tetszik, s nem láttam még másik fejhallgatót ilyen ráccsal. Kicsit olyan ez a számomra, mint az Apple a megrágott almával. Akinél ez a védjegy van, az nem véletlenül használja... Sajnálom, ha ez a hasonlat sem megy át. Szerintem vannak itt olyanok, akik értik (ezt nem bántásként írtam).
-
Dylan70
csendes tag
válasz
fi:zi'k #33375 üzenetére
Hogy igénye van a jó zenei megszólalásra...
(#33421) contaxg: akkor örülök, hogy nem csak én érzem így! Az előzetes koncerteken viszont az az egy-két szám, amit játszottak az új albumról, egész jól szóltak. Valamit a stúdióban nagyon elcsesztek... Coldplay ilyet még nem csinált...
-
Dylan70
csendes tag
Mondjuk arra már a rövid közös együttlétünk alatt is rájöttem, hogy az A700 már a Coldplay új lemezén, a Mylo Xylotón is meghal. Bár gyanús, hogy ezt a lemezt nagyon rosszul keverték... Mert még jól szólni semmilyen rendszeren sem hallottam... Igaz a 668B még inkább szörnyűvé tette a brutálisan káoszsos és túltengő magasaival...
-
Dylan70
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #33371 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik ez a fejes a lila ráccsal! Egyértelmű utalás arra, h a gazdája nem véletlenül viseli!
-
Dylan70
csendes tag
Anélkül, hogy bárkit megbántanék a tegnapi és a mai nap tanulsága számomra: Superlux 668B=sux, AT ADH700 nagyon király!
-
Dylan70
csendes tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék egy jó fejest.
Nyitottat ajánlotok vagy zártat? Az, hogy kiszűrődik-e a hang, az most nem számít, csakis a hangminőség!Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Vicces képek
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest