Hirdetés
Aktív témák
-
mzso
veterán
-
bigmasterg
addikt
válasz
Dylan70 #33500 üzenetére
Ez alapján a nagyon sok embert el lehetne küldeni vizsgálatra, mert a többség meg kevésnek tartja a mélyt egy kiegyenlített fejesben.ntomka:
Teljesen természetes jelenség. A fül tartós használatnál könnyen alkalmazkodik a többhöz/kevesebbhez. Te hozzászoktál a kevesebb mélyhez, olyan fejeseid, fülhallgatóid voltak eddig, ami nem emelt ki lent, esetleg kicsit kevesebb is volt bennük.
Sokan meg a mélynyomók bűvöletében élnek és épp hogy megelégszenek egy xb700-nyi méllyel.HD25nek is sok a mélye, de 4 napig -míg a shure PuMbA-nál volt- azt hallgattam a 440 helyett, ha nem akartam erősítőzni. . Ha nem hasonlítgattam más fejesekkel, akkor egy idő után nem tűnt fel, hogy sok a mélye.
Mondjuk nemigazán komoly/akkusztik zenéhez használtam, de a shure-t sem...De az is igaz, hogy mikor megint nálam lett a 440 'fellélegeztem', hogy mennyivel jobb ez.
Legalábbis közelebb áll hozzám a hangja. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Dylan70 #33372 üzenetére
Nekem még mindig túl "sok" ez a szín, inkább a szolid, visszafogott színvilágot kedvelem. Viszont az érdekelne ezzel mit tudna alakítani.
Meg ez. Főleg a szóló rész. -
Dave™
nagyúr
válasz
Dylan70 #33361 üzenetére
Az igazat megvallva sokkal többen nem szeretik itt, mint ahányan igen, pont a csalásai miatt
(ehhez érdemes hozzátenni, hogy a legtöbb kritika a pontatlan teret érinti, ami erősen viszonyítás kérdése, pl. ha olyan zenét hallgatsz, ahol értelmezhetetlen, másrészről sokszor ajánlják ennek ellenére is klasszikusra). Külföldi fórumokon inkább kedvelik, a terét nem is nagyon szokták negatívumként emlegetni, inkább az enyhe süllyesztést a középben, ami meg kell a térhez. Kényelemben egyetértünk, el is szoktam felejteni, hogy rajtam van, amihez a hangja is hozzájárul, egyszerűen elfelejted, hogy fejhallgatót hallgatsz, csak a zene marad.
A lényeg, hogy elégedett vagy vele és tetszik
Az ember már csak olyan, hogy mindig többet/jobbat szeretne, pedig lehet, hogy végeredményben nem lesz jobb neki az új dolgokkal sem. Két drágább fejhallgató után azt hiszem be kell látnom, hogy nekem ez az, ami kell és kár tovább bolygatni a témát. Szép hobbi meg minden, de nem jó, ha az eszközből cél lesz, mert elveszti a funkcióját és mindig csak a hibákat fogja keresni az ember. Ennek is van, de miközben hallgatom, egyszerűen nem érdekel, mert annyira tetszik, amit hallok. Legalábbis az én fülemmel, az én zenéimmel
#33364: neked hiányozna a mély, legalábbis a HD650 után biztosan. Némileg kevesebb a K601-nél is. Egyébként head-fi-n nem egy ember preferálta a HD600-hoz képest is (kiemelve, hogy technikailag gyengébb), szóval nem reménytelen, hogy valakinek egy 6XX mellett is tetsszen
Rockkal mondjuk szerintem nem fog, nem igazán arra van. Jazzre fantasztikus, meg minden nyugisabb/nem zúzós akusztikusra, de a legeslegjobb a downtempo/chillout/ambient jellegű zenékkel, arra nem tudok jobbat még elképzelni sem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dylan70 #33357 üzenetére
Semmi gond, nekem úgyis csak "felesleges" kiadás lett volna, de azért mielőtt kivonják a forgalomból, venni fogok még egyet, tartaléknak. Az előző sorozat (AD7,9,10) kevesebb ideig volt forgalomban ha jól olvastam, szóval ki tudja meddig lesz elérhető.
Igen, némileg színez, de ettől is olyan jó. Egy kicsit meleg, ami szerintem nagyon jól áll neki, csakúgy, ahogyan az extravagáns tere
Jobban szeretem az AD900-nál is, basszus. Abból pont két dolog hiányzik ahhoz, hogy valóban egy tökéletesebb 700-as legyen: nem meleg, és nincs olyan mélységben széthúzott tere. Hiába hasonlítanak sok mindenben, pont a "hibák" kijavítása miatt veszít az élményfaktorból.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dylan70 #33330 üzenetére
Akkor te vetted meg előlem, én is pályáztam rá tartalék darabnak
A 668B sem rossz, de rettenetesen zártnak és "műnek" tűnik az AD700 után. Én azon veszem észre magam, hogy visszatértem a 700-hoz még az AD900 után is, egyszerűen örök kedvenc, nem akarok jobbat, mert számomra úgy tűnik nincs (ilyen térrel és hangzással).
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest