Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
gg72
veterán
Superlux HMD660 fejhallgatóhoz keresek 6,3 Jack hosszabbítót, de nem nagyon találok... Ez vajon jó lenne? [link] Igazából nekem elég lenne 2 méter is. Esetleg nem tudtok üzletet BP-en, ahol árulnak ilyet?
-
gg72
veterán
A Superlux bazárban nem találok HD661 típust, de más boltban igen, 12500 Ft-ért. Ez jó ár érte?
-
gg72
veterán
válasz
boogie84 #36626 üzenetére
Én eredeti csomagban kaptam egy hordozó dobozzal együtt, semmi jelét nem láttam az átalakításnak.
Ezt pedig fi:zi'k írta nekem (remélem nem baj, ha bemásolom):
3 mikrofon típus létezik: elektret, dinamikus és kondenzátor.
Előbbit használják a kommersz kategóriában, mert könnyen "hajtható". Magyarán szinte minden headsetben ez van. A másik kettőt pedig a stúdió és színpad technikában szeretik.
Na most a 660E dinamikus, ráadásul nem a szokványos bekötéssel volt.
Ezt saját költségen átköttettem egy "szakival", így már megfelel az integrált kártyák igényeinek is, bár vmivel alacsonyabb marad a jelszint mint egy elektret esetén. Értsd, nem tudsz 5m-ről skypolni, hanem bele kell beszélni a mikrofonba.
Tehát nem hiba, csak más a technika. -
gg72
veterán
válasz
boogie84 #36557 üzenetére
Hocsika-nak is:
Egy órája próbálgatom ezt a Superlux HMD660E headsetet, eddig nagyon meggyőző! A feleségem laptopjának alaplai hangkártyája is szépen meghajtja, de persze igazán a nagy gépem Xonar DG hangkarijával éled fel! A mikrofonja is nagyon jó, egyelőre úgy néz ki, hogy megtartom és a házimozis Philips SHP8900 fülesem is megy az apróba, de az az összehasonlító próba még hátravan, de már most érzem, hogy jobb, mint a Philips.
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Laptophoz főleg filmnézéshez milyen fülest ajánlotok 10ezer környékén? Superlux 662B megfelelő lenne, vagy inkább 668B?
Nézegettem headseteket is (pl. Creative FATAL1TY Pro Series Gaming,Superlux HMD660E), mert skypeot gyakran használnék, de gondolom a Creative minőségben nem egy kategória a Superluxhoz képest.
Mit ajánlotok?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest