- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
baluka26
veterán
Egészen jónak tűnik, tetszik.
Sony MDR-XB 500-ról van valakinek esetleg tapasztalata?
http://www.sony.hu/product/hed-dj/mdr-xb500
Nekem első olvasásra nagyon babának tűnik 18ezer forintért.
AKG vagy Sony?!
Ja egy ASUS P5B alaplapon lévő Analog Devices gyártású Soundmax Digital HD Audio hangkártya van a vasban, de DFX nevű programmal van kicsit megfejelve a hangminőség.
Számít ez egyáltalán valamit? -
MarioAna
senior tag
Hát nekem visszahúzódik, tehát alapállapotban nem látszik az a gumi, becsúszik vissza abba a gumis-bőrféleségbe, szóval ami a képen van az szerintem selejtes lehet, vagy nem tudom, én februárban vettem az enyémet, s azóta napi használatban van és semmit nem nyúlt a gumi el.
-
celf
őstag
specifikacios adatoknak itt sem szabad hinni. esetleg azert elehetnek jobbak a magasak mivel semi-open a fules. kevesbe kellett lefogni a hanszszorokat befele, igy szebben hozza a mgasakat.
de ez csak talalgatas.
szerintem azert jobb a felig nyitott mert nem fulled bele a fejed, kevesbe fog elfartasztani a viselese, viszont kevesbe szigetel kifelé meg befelé. -
Frenky89
addikt
Speckónak biztos speckó megoldás, de sztem praktikusabb mint a lehajtható verzió, mivel:
- a) külön is használhatod nem kell, hogy a fejeden legyen hozzá a füles
- b) a lehejthatókon asszem nincs kapcsológomb
Hangminőségben pedig semmi különbség (miért is lenne!?). Egyszerüen a füles kábelére csatolod és annyi.
Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KERESEM! Thermaltake The Tower 100
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged