Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• AMDFan

addikt

válasz Dave™ #24918 üzenetére

Nem értem miért lovagolsz ezen a K1000 témán. A K1000, bár még nem hallottam de úgy tudom, hogy mélyben nem igazán áll a helyzet magaslatán. Miért ne lehetne jobb a K601 bizonyos dolgokban mint a K1000? Egy tuningolt régi 3as BMW lehet hogy jobban fekszi az utat mint egy új X5-ös nem? Valamiben jobb, ezt írta az ember, nem mást.

A másik része a dolognak, hogy simán lehet, hogy otthon lehet javítani a hangzáson, ha ért hozzá. Szintén autós példa jut eszembe. Vannak bizonyos motorok amikből kihoznak X lóerőt az egyik verzióban Y lóerőt a másik verzióban. Itt is el tudom képzelni, hogy a membránt meg lehet kezelni valamivel ami miatt pontosabb lesz, viszont lehet, hogy rontja az élettartamot, és az AKG-nál a garancia miatt úgy számolták ki, hogy ha ők is megkezelnék a membránt akkor gari idő lejárta előtt 5%-al több füles kerülne vissza emiatt nem éri meg nekik. Vagy a másik, hogy nem is az AKG gyártja a membránokat, ők csak beszerelik, és nem ruháznak be olyan gépekbe amivel automatizálni lehet ezt a folyamatot, mert akkor 20%-al többért kéne adni a fülest, hogy megérje. Mielőtt ráugrik valaki, ez CSAK KÉT PÉLDA volt.

• guppy

őstag

válasz Dave™ #24918 üzenetére

Mért vagy annyira biztos benne h azzal h hozzányúl a driverekhez biztosan ront is rajtuk ? (tudom h nem ezt írtad, de nekem a hozzászólásaidból így jön le)miért ne javíthatna ? egy halom modd van fenn a neten ahol a diverek elöl-mögül kiszedik a szivacsot és változik a hangja pozitív irányba (persze a tartósság ellenében). Sztem kérj kölcsön a fórumon vkitől egy 601 et és menj el meghallgatni majd oszd meg velünk tapasztalataidat hol hallottál változást.

Persze ez a téma már így is túl van lihegve ...

Aktív témák