Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• p_adam

addikt

válasz baluka26 #19620 üzenetére

Look at it this way:

A Qualia/HD800 sokkal sokkal transzparensebb mint a HD250II, nagyobb tér és részletesség stb stb. de valahogy amit eddig hallottam belőlük, vérszegényebben szólnak (különösen a HD800), nem csalnak olyan sok mosolyt az arcomra inkább a technikai dolgokkal akarják lenyűgözni az embert.

De olyan jó ez minden esetben, hozzáad a zenehallgatás élményéhez hogy a végtelenségig kimutatnak mindent ami akár a felvételnél is kezdődhet tehát tökmindegy milyen jó a rendszer ha a zene gagyin van felvéve?
    Egyelőre annyira nem látom hogy igen de persze még alakítok a rendszeren hogy kiderítsem.

A Stax Omega II is hasonló de egyáltalán nem vérszegény mint a másik kettő (sőt a közepekben jobb mint a HD250II) és valahogy a zenére fókuszál nem a részletekre ami jó.

Nekem a HD250II Számomra az a szint ami Lényegesen jobb azoknál amit ebben a kategóriában hallottam szóval ennél kevesebbel nehezen tudnék együtt együtt élni, többre viszont nem biztos hogy szükségem van a HD250II (pl. a tér szerintem teljesen jó, nyitott fejhallgatónak is elfogadnám ezt annak ellenére hogy tudom hogy van nagyobb is) nagyon jól skálázódik mint a forrás mind az erősítés tekintetében annak ellenére hogy egy viszonylag olcsó forrásból is jól szól. Kell valami ami hangképben és térben nem ilyen mint ez (zeneibb és közelebbre szól) de ugyanennyire tetszik, a többit meg majd eldöntöm hogy mennyire legyen jó ezekhez.

Aktív témák