- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hi!
Sajnos tönkrement a jelenlegi fülesem, ezért rögtön 2 kérdéssel fordulok hozzátok, bár az első nem egészen idevág.
Jelenleg egy Speed-Link Medusa 5.1 füles tulaja vagyok, csak sajnos egyik utazásnál a pánt megadta magát, történetesen eltörtNosza megragasztottam, jó is lett, de sajnos pár nap után a ragasztás elengedte, többször már hiába próbálkoztam, úgyis el fog törni. Ezért az első kérdés: ezt vajon lehet-e javíttatni (azaz ki kell cserélni a törött részt, ez tuti), ill érdemes-e egyáltalán? Mert lehet, hogy olyan nagy költséggel jár, hogy jobban megéri új fülest venni. Mert a füles jó, szépen szól (csak ha hangosan hallgatom, sajnos torzít picit, pedig van erősítője is + Audigy hangkari), de igazából 1 nagy gondom van vele: mégpedig az, hogy nyitott, baromira kihallatszik az egész. Mivel én szeretem hangosan hallgatni a zenét, lakótársamnak ez igen zavaró lehet, tehát nekem mindenképp a zárt megoldás jönne jól.
Itt jön szóba a 2. kérdés: ha új füles vásárlása mellett döntök, akkor melyiket ajánljátok?
Tehát amire kellene: zenehallgatás, filmnézés, némi játék, de főleg zene, esetleg DJ-skedés. Mint említettem, nagyon fontos, hogy zárt rendszerű legyen, tehát a lehető legkisebb mértékben hallatszódjon ki. Szeretem a basszust, de az nem jó ha túlságosan elnyomják a közép ill magas hangokat. Nem a legolcsóbb kategória érdekel, de nem is a legdrágább. Ui: Sennheiser fanvagyok, ha lehet olyat vennék
Segítsetek választani pls!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest