Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
Dare2Live #1366 üzenetére
''Neked pl a komoly zene nem igazi. Hanem? Mert?''
Egyes vájtfülűek remekül el tudnak vitatkozni pl. azon is, hogy két hegedű hangja miben különbözik (naná, még 2 teljesen egyforma sincs), de nekem hangzásvilágukban teljesen ugyanazt jelentik, akár nagyobb testvéreikkel együtt a nagybőgőig bezárólag. Elektronikus oldalon már azért nagyot csökken a szememben egy előadó, ha merő fantáziátlanságból két különböző albumon is ugyanazokat a ''hangszereket'' használja. Azon is lehet nyammogni, hogy különböző hangversenytermekben mi hogyan szól, de én már csak jobban kedvelem a szélsőségesen kihasznált ''virtuális'' tereket, és unom pl. a zongorát folyton egy helyről hallani, bár belátom, hogy pusztán a kedvemért nem fogják a hangszereket föl-alá tologatni a kezelőszemélyzettel együtt. Úgy gondolom, hogy a modern elektronikus zenei irányzatok nem csak mondanivalójukban képesek jobban idomulni a mai kor szelleméhez, de egyúttal sokkal tágabb értelemben használják ki az emberi hallás által biztosított lehetőségeket.
''2füles lesz''
Ez bennem is felmerült, hogy jó lenne egy zárt meg egy nyitott is. Tekintve, hogy pl. Beyerdynamic DT770/990-nél is ugyanaz a hangszóró, szvsz kivitelezhető lenne egy cserélhető hátlapos, vagy még egyszerűbben átalakítható füles, ami mindkettő tud lenni... (Nekem egyelőre egy Sennheiser HD595 a kompromisszumos megoldás, de nagyon nézegetem az AKG K701-et is... Harmadiknak meg DT770, majd egyszer.)
Aktív témák
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged