Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
Köszönöm a válaszokat CséZé és Blackhole13.
Akkor még nézelődök.
Jó lenne ha egybe lenne a mikrofonnal, semmi kedvem még egy madzaghoz.
De ha nem van normális megoldás akkor marad a stereo+mike.
Ja igen... Jó nagy a fejem/fülem... Szal remélem sikerül valahol próbálgatnom -
Blackhole13
senior tag
válasz
WolfheartGR #3792 üzenetére
Havernak pont ilyen van, hát énsem ajánlanám. Valóságban tipikus az a könnyen törő műanyag kinézetű az egész, ráadásul ugye a füledre kell aggatni ami nekem szintén elég kényelmetlen volt. Hangminőség... ha játékra kell valóban lehet megfelel, viszont térhangzása konkrétan alig van.
-
Pubszon
veterán
Persze, ezeket tudom, de nincs nagy igényem hangkártyára, esetleg 2000 Ft-ot rászánnák, mert az ASUS P5K Premium hangkarija ami különösen sz@r, nekem ez is megfelel.
Tehát csak egy jó füles kellene, amibe van basszus meg hangerő(Hip-Hop zenéhez).
Mert a mostani 1000 Ft-os Dana pont ezeket nem tudja, ja meg azért legyen kényelmes is, de ez még azt se tudja.
Amugy van 2 jóminőségü erősítőm, UHER csak mélyet hajt, TECHNICS meg háromutas Quadral hangfalakat, meg van egy 2.1-es THOMSON szgép hangfal.
Szépen szólnak meg hangosan is, de este 11-kor nem nagyon ürólnének ha hangosan zenéznék vagy játszanék és ezért kellene egy jó füles, nappal ugysem használnám nagyon a fülest.
De a későbbiekben lehet vennék egy jó PCI-e-es SB hangkarit. -
CséZé
őstag
válasz
WolfheartGR #3792 üzenetére
Erről mindent hallottam csak jót nem, szvsz én nem ajánlanám, inkább ennyiért egy Sennheiser HD 415 (ami még zenére is jó) és egy külön mikrofon. Vagy azok a típusok amiket az előző hsz-eimben linkeltem. Azok is tökéletesek játékra.
-
válasz
banderasz77 #3795 üzenetére
1499€-ért lenne, csak azt kicsit drágállom
De ami késik nem múlik, előbb-utóbb leszKöszi a jókívánságot
-
válasz
Pubszon #3790 üzenetére
Én meg azért írtam, mert nem egy befektetés venni audigy-t. 3-5ezer huf
Különbség annyi, mint teológia, meg geológia között... ég és föld.
No de, alaplapival sem szól rosszul, de a "szűk keresztmetszet" nem a füles lesz
Alaplapi nyergők arra jók, hogy jutúbos videókat nézegess vele irodai gépen, és kb itt ki is merülnek. Ha szeretnéd a zenét élvezni, az sokba fog kerülni. Legalább 10-15ezres hangkari (vagy még sokkal több, pl amit hunny linkelt régebben az infrasoniq), jó erősítő (pl marantz, akai), és jó nyitott/félnyitott füles. Jó átjátszókábel, rendesen földelt elektromos hálózat, stb...Remélem így már tisztább, hogy miért írtam
-
banderasz77
addikt
válasz
Pubszon #3788 üzenetére
A basszus nagyon jó benne, hangsúlyozom, én hi-fi-re használom. Nagyon mélyre lemegy, telt, nem búg, pontos, nincs doboz hang. (Nem hallgatom olyan hangerőn, hogy szétrobbanjon a fejem, a zenét élvezni szeretem.) Nagyon dinamikus.
Csak annyit tudok mondani, hogy csak a Marantz CD játszórol hallgatva kicsit sovány hangja volt, muszály volt alá tennem az erősítőt. Pedig annak a belső erősítője klasszisokkal veri még az SB-ket is. Bár én audiofil vagyok és vájtfülű
, sokat vártam ettől a fülestől, amit meg is kaptam, csak a megfelelő eszközökkel kell táplálni. De lehet, hogy te ezt meg sem hallod, mert valószínűleg az eddigi cuccaidat laposra veri majd.
-
WolfheartGR
őstag
Tiszteletem.
Én is nézegetek valami fejeshalgatót, lehetőleg mikrofonnal.
A logitech [ezéhez]
mit szóltok? Játékra csak. Nem zenére. Nekem kicsit fura h eldöntötték mekkora fejem van mert nem látok rajta állítási lehetőséget... vagy én tévedek?
Kösz előre is a helpet! -
CséZé
őstag
válasz
MZsoltee #3787 üzenetére
Ilyen árkategóriában nem találsz normális fülest aminek mikrofonja is van. Amúgy is érdemesebb külön venni hozzá egyet pár száz Ft-ért, mert ha az egyik elromlik nem kell kilökni az egészet. Most hirtelen nem tudom h van-e rajtuk hangerőszabályzó, de az is csak hibaforrás lehet, az enyémen sincs és elboldogulok vele simán.
[SZVSZ]Mindenesetre ennyi keretből ezeket választanám a helyedben és egy pár száz Ft-os mikrofont mellé.[/SZVSZ] -
Pubszon
veterán
válasz
banderasz77 #3782 üzenetére
Amugy a basszust hogy bírja?
Milyen hangosan szól(hat) az integrált hangkártyával? -
MZsoltee
veterán
Mit ajánlotok olcsó kategóriában? Főleg játékra kell, és valami rendes vezetéke legyen, utálom a tekeredő szar "madzagokat"...
-
Pubszon
veterán
válasz
Blackhole13 #3780 üzenetére
Ok, mert nem akarok világosat.
Amugy a basszust hogy bírja?
Milyen hangosan szól(hat) az integrált hangkártyával? -
Pubszon
veterán
válasz
banderasz77 #3776 üzenetére
Ez a fehér színü vagy a sötét?
-
Pubszon
veterán
válasz
banderasz77 #3776 üzenetére
Ez tényleg nagyon korrektnek tűnik, jónak néz ki a pántja, és az hogy 1 oldali a kábelkivezetése.
Engem is elgondolkodtat hogy egy ilyet vegyek.
Linket tudnál adni hogy hol vetted? PÜ-ben is jöhet. -
banderasz77
addikt
válasz
proci985 #3774 üzenetére
Na meg jött a kicsike szombaton nekem is K530LTD. A másik két füles amit ajánlottak (K240S, HD555) jóval drágább, ezért nem is bántam meg, hogy ezt választottam. Ezen az áron (15k) nem igen találnék jobbat szerintem. Nekem kényelmes, nagyon szép, és korrekt hangképe van. Főleg így, hogy még be sincs járatva. Szóval best buy volt szerintem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #3764 üzenetére
én szeretem és nagyon meg vagyok vele elégedve
jól szól, pontos és precíz a hangképe, kényelmes, szeretem.
-
Danken88
csendes tag
Hello!
Új fejhallgatót szeretnék venni, ebben kérném a segítségeteket.
Szempontok:
-Kényelmes
-Megfelelő mélyhang
-Játékra, zenére,filmre egyarántOtthoni használatra lesz, max 5-6k értékben, ahogy olvastam mikrofont érdemesebb akkor külön venni?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
gizda
senior tag
ha valakit érdekel írjon bátran
-
Blackhole13
senior tag
"Árban van, amit kinéztél az 15-25 itthon, 240S meg 20-30 között szóródik"
Háde' én is a Studio-t néztem ki.
banderasz77: Elég AKG párti vagyok, de a K530 nekem rohadtul nem jött be, kényelmetlen volt és hangminőségben szerintem messze jobban járnál egy K240S-sel vagy akár egy HD555-tel is, persze ez csak az én véleményem.Nah befejeztem a topik elcsúfítását.
-
válasz
Blackhole13 #3768 üzenetére
de
azért szeressük
-
válasz
Blackhole13 #3766 üzenetére
Árban van, amit kinéztél az 15-25 itthon, 240S meg 20-30 között szóródik.
Ha normálisan bedobozolják, és normális dobozként adják fel, az tartalmazza a névre szóló díjat is, így nagyobb biztonságban van a dobozod. Futárszolgálatnál pedig tök mindegy, ott nem nagyon tűnhet el csomag. -
válasz
banderasz77 #3764 üzenetére
Szerintem ha tudsz, akkor túrj valahonnan egy K240S-t.
Ha eBay-ezel, akkor ugyanennyiért tudsz venni postával.
Nekem is onnan van -
banderasz77
addikt
Sziasztok. Mi a véleményetek az AKG K530 LTD fülesről? Ma hoznak nekem egyet 15k-ba. Remélem beválik. Van valakinek ilyen közületek?
-
válasz
Blackhole13 #3758 üzenetére
-
lesprit
csendes tag
hi, a fejhallgato parametereihez nem igazan ertek, de most egy nagyon jo hangminosegut akarok venni. a lenyeg konnyu legyen, utcara kell, ezert nem is gondolkodom a nagyon profi, de nehezebb fejhall-ban. az ar az majdnem mindegy, (ha vmi nagyon jo nem nagyon nezem az arat, inkabb kevesebbet iszok abban a honapban). a lenyeg a hangminoseg! nem tudom h mi a jobb ha az impedancia alacsony v magas? iaudio u3-as lejatszom es egy philips shs8200-as fejhallhatom van [L:http://www.edigital.hu/product.php?productid=32994&cat=1049&page=2]
most ennek a cserejeben gondolkodom, nem tom h van-e ennel jobb. szerintetek? Ti mit javasoltok? -
nádasi
tag
Aktív zajszűrés ezeken a füleseken nincs, a fülpárnák méretkülönbségeiből adódó különbség (zajszigetelés) pedig elhanyagolható. Az általad említett stílusokhoz nagyon jól jöhet a Sennheiserek híresen pontos térleképzése, ami annyit tesz, hogy az (élő) hangszereket jobban tudod pozícionálni a térben (nem kizárólag L-R irányban).
-
Blackhole13
senior tag
Sziasztok,
AKG K240 Studio lehetséges, hogy már nincs forgalomban?
Digitall-t felhítam ott azt mondták, hogy nem is szerezhető be, K530 van helyette.
A digitalmix adatbázisa nemtudom mennyire naprakész, ott még láttam aránylag jó áron. -
Randy S.
csendes tag
hy all megszeretném kérdezni h melyik a jobb és miért..... Razer piranha VS barracuda
-
evitiguF
senior tag
válasz
proci985 #3751 üzenetére
Üdv!
10k alatt szeretnék venni egy jó minőségű fejhallgatót, amin van mikrofon is!
kábelhossz, szín meg egyéb ilyesmi nem lényeg.
Én ezeket néztem ki, kérdés, hogy ezek jók-e?
GENIUS Headphone HS-04U
Creative Fatality Gaming headset
Creative HS600 Headset mikrofonnal
Creative HS900 headset -
proci985
MODERÁTOR
hm, így már értem. tényleg elég kevés fülesnek van két bemenete
.
Eaxnak igazából csak játék alatt van jelentősége. kb annyi, hogy hatalmas térben és egy szűk folyosón nem ugyanúgy szólal meg egy hang. 4.0+tól fölfelé tud már olyat is, hogy ha a hang forrása szabadtérből jön, a megfigyelő viszont egy visszhangos teremben áll, akkor a hang effektezése nem csak a megfigyelő hozzáadott effektjeivel készül (tehát ha te a visszhangos terem bejáratánál állsz, de még a program szerint bent, akkor az amit kivülről hallasz eax 2.0ig ugynaúgy visszhangzik, mintha a barlangban lenne). ez játék alatt eléggé észrevehető tud lenni, szóval nem csak a térhangzás miatt érdekes a dolog
hm, hát ja, nekem is két fülem van, de egy stratégiai játékban eszméletlenül jól tud jönni, hogy hang alapján pontosan be tudod tájolni, hogy hol is van a csetepaté. fpsben szintén
meg filmeknél is jól tud jönni a plussz tér. jó, magyar 5.1eket hagyjuk, azoknál csoda, ha egyáltalán nem monoban és csak fele olyan jó minőségben szólal meg, mint az eredeti, de konkrétan a tesztlemez kategóriában olyan a hangjuk, hogy bekészülsz (pl a Mechanikus Narancs HD kiadása kapott olyan hangot, hogy kb elfolytam tőle a széken
még nem ülsz ott a koncertteremben, de már majdnem... ehhez képest a dvd verzión Beethoven csodálatos 9edikje úgy szólalt meg, mintha a fürdőből egy szokol rádióról szólna, és nem csak a hd kiadáshoz képest, egész egyszerűen nem volt dinamikája, magas és mély hangok pedig valahol útközben elvesztek).
zenehallgatásra viszont egy sztereo rendszer a kategóriával fölötte lévő 5.1et lazán agyonveri, szóval valamit valamiért. valamint dvd filmeknél veszteségmentes kódolás csak a kétcsatornás PCM van (HDDVD/Blu-Raynél a problémát megoldották), de az ilyen hangsáv általába csak a koncertlemezekre jellemző.
mind a stereonak, mind az 5.1nek megvan a maga előnye, ezért is van nekem mindkettőből itthon
.
-
nádasi
tag
válasz
proci985 #3749 üzenetére
Köszi az AKG-s tájékoztatást.
A szimmetrikus meghajtás, ha mindegyik oldalát olyan erősítővel hajtod, aminek van szimm. kimenete. Ilyenkor a kábelezés változni fog, nem egy db stereo jack lesz (3,5 v. 6,3), hanem két db XLR papa v. két stereo jack (6,3) . A Sennheiser HD650-hez lehet kapni ilyent, a Cardas gyártja (emellett még jópár tuningos Sennheiser kábelt). Ez csak az über cumók kiváltsága (XLR kimenet-bemenet mindenhol a láncban).
Nos, én meg az EAX-et, DTS-t, meg az ilyen újabb dolgokat nem ismerem, tudom mik ezek, de itt ki is fújt. Igazából az 5.1-el is így vagyok.
Két fülem van, ezért hallgatok sztereót.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, anyag, szín (nemtom ki találta ki, hogy az ipodnak szép színe van), meg mosható a fülpárna.
ez a szimmetrikus meghajtás micsoda?
ciripeléssel semmi gond nincs, igazából a digitális kimenete miatt használom csak (tud dts passtroughot, az x-fi meg csak pcmet
). seek hangot sikerült már ráküldenem az erősítőre, amikor némi rövid kábel miatti probléma okán a hangkártyán feszült az idekábel
viszont furcsa módon az X-FI D/A konverteréről analóg módon erősítőre kiküldött jel szebben szól, mint az erősítőn a gigáról kapott digitális jelből kikódolt... kivéve filmeknél, szal lehet, hogy a stereo flac fileokat eléggé hülyén tolja ki (és meglepő módon az x-fi ezek szerint nem sok torzítást szed össze a gépházban). játéknál meg ég és föld, de alapvetően ebben a kategóriában az ember ezt el is várja
.
ööö ok, az egy kicsit más (ár)kategória, egy dj fülestől meg az ember el is várja, hogy ne essen le a füléről;>.
-
nádasi
tag
válasz
proci985 #3746 üzenetére
Tody56 kollégánknak van K530-a, faja matéria. Az a cumó, amin már el bírnám képzelni, hogy javulna a hangkép, ha szimmetrikusan hajtaná meg az ember
. A ltd. ugye csak a színében különbözik? Soha nem volt AKG-m, de top brand, az szent.
A Gigabyte alaplapok integrált hangáramkörei a budget kategória legjobbjai, az ilyen AC97-et nem szabad komolyan venni, mikor az egyik oldalában ciripel a táp, a másik oldalában meg a vinyó seek-el.
Headbangre kizárólag Sennheiser HD25, csutára húzva
-
proci985
MODERÁTOR
nekem K 530 ltdm van, jól szól (értsd, az mp3 kódolási hibáinak/lejátszó gyengeségének demonstrálására tökéletes), eszméletlenül pontos a sztereóképe, masszív, pda is meghajtja, szerintem kényelmes (bár pár óránál többet nem szoktam használni). headbangelni azért csak ésszel lehet benne
és a színe is bejön (a sima K 530al ellentétben). mondjuk nem árt mellé egy normális hangkártya/hangadó eszköz sem (audigy2őt szokták minimumnak mondani mellé, én felváltva használom az X-fimet és a giga alaplapi kimenetét ilyen célra).
egyetlen baja, hogy ragasztva vannak a feliratok rajta... és nekem sikeresen beleállt egy hirtelen felkapásnál a K betű szára az ujjamba
-
Pubszon
veterán
#3736-ra vki?
-
Allien
veterán
Csakhogy, ha a hazai nagyker se hozza be, akkor az MM se.
(gondolom) Én szoktam be-be járni. Sőt, még vásárolni is. Ezzel szvsz semmi gond. Mint ahogyan voltam Bluefish-ben is, meg Mistral-ban is.
Természetessen, nagyon-nagyon meggondoltam, mit veszek. Pl MM-ben vettem a gyorstöltőmet Ni-Mh aksikhoz. Természetessen vettem műszaki cikket is, de vissza is vittem. Nem szabad olyan terméket venni ilyen helyen, amiből már csak 1-2 darab van.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Mi a véleményetek a Sennheiser PC151-es fejhalgatójáról?
Vagy személyes tapasztalat, illetve bármilyen tapasztalat/véleményt szívesen fogadok.
Pár dologra lennék kiváncsi, ezek pedig a következők:
-Kényelmes?
-Hangos?
-Szépen szól?
-Jól adja a basszust(ez fontos a hip-hop zenéhez)?
-
Pubszon
veterán
Bocs, szarakodik a net, kétszer ment el.
-
nádasi
tag
válasz
Raharin #3732 üzenetére
Relatív, hogy mi számít "ennyivel rosszabbnak". Egy Grado RS1-en meg tudtam különböztetni az írott audio-t az eredetitől (mondjuk demonstráció volt). A vezeték nélkülin nem biztos, hogy sikerült volna.
Benne van a pakliban, hogy összeszed vmi zajt a környezetéből, esetleg könnyen billenhet a stereo kép, és az sem árt, ha jobb fajta ceruzaaksit használsz. (ajánlom az olcsóbbak közül az SBS-t, Varta-t, drágábbak közül az Ansmann-t). Ha nem aksizol, akkor lehet Duracell v. Energizer elem is, de mindenképp egy csomagból származóak legyenek (az aksik is!)Egy szó mint 100, a vezetékes az igazi, abból is a szimmetrikus...
-
-
nádasi
tag
válasz
Raharin #3729 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy mindenképp vezeték nélküli kell, akkor a jövőben csalódások fognak érni a minőségibb zenehallgatás területén, de videóvágáshoz, editáláshoz megfelelőek lehetnek. Az alsóbb árkategóriából (12000-ig) melepően jól teljesítenek a Philipsek (SHC, SBC), melegben kisség izzasztóak, de jó a hatótáv és kategóriájában szép hangképet nyújt.
Ha elmegyünk 20k-ig, akkor a Sennheiser RS széria lehet a nyerő. Bár a sajtófotókon nem jön le, igényes műanyagból vannak és órák múlva sem izzad annyira az ember füle. Két AAA-s elemmel működnek, a hatótávolsággal és az üzemidővel nem lesz gondod. Az RS120-as az arany középút 18e-ért. Ennél drágább vezeték nélküliben nincs tapasztalatom.
Amit soha ne vegyél, az a HAMA és az Omnitronic.Azért az összegből, amit rászánsz, hallgass meg egy vezetékeset ugyanattól a gyártótól. (pl. Sennheiser HD485
)
-
Raharin
tag
Nekem videóvágáshoz (Sony Vegas) és játékhoz kellene egy vezeték nélküli fülhallgató, mivel munka közben többször járkálok, valamint egyszerűen nem bírok órákon át egy helyben ülni. A játék miatt optimálisabb lenne egy 5.1-es megoldás? Videóvágáshoz, szekesztéshez a hangminőség fontos, a basszus annyira nem (szerintem).
Kinek mi a véleménye az elgondolásomról, valamint ki mit tudna ajánlani?
Esetleg az előbb közölt paraméterű fülhallgatók tesztjének linkjét valaki meg tudná adni (ha létezik egyáltalán ilyen)? Kerestem, de én nem találtam. -
CséZé
őstag
Csak a Steelseries Siberia Neckband Headsetet találtam. Ami talán megfelelő lenne.
-
nádasi
tag
válasz
Csabulator #3663 üzenetére
Ha maximum ennyit akarsz rákölteni, akkor Sennheiser HD202, és külön mikrofon (azt sajnos nem vágom). Esetleg AKG K71. Mindkettő nagyon kényelmes.
-
nádasi
tag
válasz
HEATHCLiFF #3701 üzenetére
Az JBL-es lehetőségből kiindulva gondolom zenehallgatásra, esetleg játékra, filmre kell...
Ha a hosszú távú kényelem is fontos, a az AKG K sorozatának nincs párja. (na jó, Sennheiser HD500+, de az kétszer ennyiért van) A hagyományos kialakítást tudom ajánlani, és, ha fontos a szín, akkor AKG K101, nagyon szép, könnyű viselet, kerek, bár kicsit puha mélyek (pl. kőkemény szögelés (Breakcore) v. reszelés (Trashmetal) nem igazán passzol neki) de a divatos könnyedebb stílussal megbírkózik. 18000 körül van.
A JBL is kiváló, csak próbáld ki, kényelmes-e.... -
nádasi
tag
Volt dolgom néhány klipszes fülessel, a legtöbbje nem zár úgy, mint egy ear-canal (hallójáratos) füles, mint pl. Koss the plug, Sennheiser CX300, Shure E2, UE 10. Biztos volt már a füleden, ha ilyent szeretnél és bejött neked, kényelmes, stb.
Személy szerint a Panasonic HS43, HS45, HS102-t nem igazán ajánlom, csavarodik a pántja, és nehezen visszahelyezhető, ha mondjuk vki hozzádszól az utcán.
Az általad írt árkategória tuti befutója a Koss KC75 és a Sennheiser PMX60. Ez mindegyik 8000 alatt van, a ez előbbit a HAMA Magyarország, a másikat a Basys forgalmazza, de Media Markt-ban is beszerezhetőek. -
nádasi
tag
válasz
BloodyEddie #3722 üzenetére
A "potis" füleseken vagy a kábelen vagy a készülékházon helyet kap vmilyen toló vagy forgó potméter amivel a hangerőt vagy esetleg egyéb paramétert lehet szabályozni (mint általában a potméterekkel
)
Azt tudnod kell, hogy az komolyabb fülesek nem rendelkeznek ilyennel, emellett stereo-ak és vezetékesek. A legkomolyabbakon (Grado, BeyerD, Sennhieserek teteje) pedig már a két kábel (Left+Right) hossza is megegyezik, tehát nem divatos v. DJ stílusú egyoldalas. -
BloodyEddie
őstag
Lehet h núb kérdés, de mi az h potis v poti nélküli füles
Életemben nem hallottam még ilyet
-
Grass
aktív tag
Van valakinek tapasztalta speed-link medusa stereo fejhallgatóval kapcsolatban?
[link]Technikai adatok:
Frekvenciatartalom (speakers): 20-20000 Hz
Frekvenciatartalom (subwoofer): 20-20000 Hz
Érzékenység (speakers): 105 dB
Frekvenciatartalom (mic): 30-16000 Hz
Érzékenység (mic): -60 dB
Impedancia (mic): 10 Ohm -
Kornel213
tag
-
Allien
veterán
Sziasztok!
Olyan fejhallgatót keresek, mely nem fejhallgató!Azaz, mondjuk hátsó pántos, vagy clip-on, vagy mittomén (nem fülhallgató, ez a lényeg). Olyan 5-10E huf körül. Lehetőleg zárt, tehát kifelé minnél kevesebb "zaj" jusson.
THX -
Rapidus
tag
Az enyémen sincs, de ami ez előtt volt, azon volt, szerintem nagyon praktikus megoldás, főleg, ha filmet is nézel. És ha netán egyszer valamikor mégis tönkremenne, (mellesleg egy szerencsétlen beakadás, és poti nélküli füleseknél is lehet gond) egy mozdulattal a komplett zsinór cserélhető.
-
válasz
Rapidus #3716 üzenetére
Én valahogy sose voltam kibékülve a potis fülesekkel. Volt még régebben Pioneer, meg Sony, meg nem tudom még milyen, volt aminek a fejhallgató részén, volt amelyiknek a zsinóron, de egy idő után mindegyik megdöglött.
Valszeg a Senn az jobb minőség, nem is tagadom, de valahogy nekem ezekről rossz emlékeim vannak. -
CséZé
őstag
válasz
HEATHCLiFF #3712 üzenetére
nem, másik topicba nem járok
-
CséZé
őstag
válasz
HEATHCLiFF #3708 üzenetére
20,000 helyi valutáért vennék jobbfajta fejhallgatót
Mind1 nem kötegszem -
CséZé
őstag
válasz
HEATHCLiFF #3706 üzenetére
Nemazért de a CX95 fülhallgató...
-
HEATHCLiFF
csendes tag
válasz
hunnylander #3705 üzenetére
Pont a K530 nézegettem, de aztán rájöttem hogy Sennheiser CX95-el jobban járok.
Azért köszi a helpet. -
hunnylander
őstag
válasz
HEATHCLiFF #3701 üzenetére
Ha feher kell, akkor AKG K 530. De a fekete Limited olcsobb: AKG K 530 LTD, pedig eredetileg ez lenne a dragabb modell. Technikailag egyformak.
-
silverwol
csendes tag
Meg annyit, bar ez lehet, hogy mar extrem, hogy tud valaki esetleg az elobb parameterekkel 6k korul valami jo tippet adni?
(Jelige: Hatha...
)
-
silverwol
csendes tag
Sziasztok
10k alatt vennek fejhallgatot. Nem fontos, hogy 5.1 legyen, eleg a stereo, legyen rajta hangeroszabalyzo, ha lehet es mindenkeppen legyen kenyelmes hosszabb ideju hallgatas alatt is. Fontos lenne meg, hogy legyen strapabiro, par evig szeretnem hasznalni.
Tud valaki valamit ajanlani ezekkel a parameterekkel?
Koszi
-
HEATHCLiFF
csendes tag
Sziasztok,
20,000 helyi valutáért vennék jobbfajta fejhallgatót.Lehet akár Neckband kialakítás, mint pl.:SteelSeries
Nekem JBL ajánlottak, de inkább megkérdezem a nagyérdeműt: Ti mit ajánlotok ?(remélhetőleg fehérben)
Fáradozásotokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest