- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz denverx-92 #20375 üzenetére
Jellemzően 400 / 450 / 800 cpi. Szóval 1000 alatt / 1000-ig. A miértre válasz az 1.hsz-ban.
------------------
frango13:
"A lényeg, hogy alacsony sensit használj a játékban."
Ez nem igaz. A lényeg, hogy olyan sensit használj, ami SZÁMODRA komfortos, megy vele jól a movement és a hirtelen fordulások (insta 90 - 180 fokok), de az aim sem szenved különösebb csorbát. Az, hogy ez mennyi-hogy, azt már egyéne válogatja és neki kell ezt magának kitapasztalnia.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
frango13
aktív tag
válasz denverx-92 #20373 üzenetére
Én anno mikor megjelent masszívan toltam. Olyan 2 évig. 400-1000DPI-ig jó bármi. A lényeg, hogy alacsony sensit használj a játékban. Meg érdemes scripteket irkálni. Nekem mondjuk úgy volt, ha távolra lőttem akkor csökkentettem a FOV-ot és alacsonyabbra szedtem a sensit. Közelre meg nagyobb FOV, nagyobb sensi. Meg még érdemes a vertikális sensit is lecsökkenteni(gránát dobáshoz meg scriptet írni, mert ott nem jó ha alacsony), hogy könnyebben a fejen lehessen tartani a célkeresztet. Ha utánanézel a neten sok leírás, cfg baszkurálás van.
:)
-
denverx-92
csendes tag
válasz denverx-92 #20373 üzenetére
Mindenki véleménye számit de leginkább olyanoké érdekel akik ebben a témában nagyon régóta benne vannak esetleg tudják, hogy ilyen Quake "parti"-kon milyen DPI-t használnak és sorolhatnám. Vagy csak egyszerűen szakértők
A legtöbb ember bólogat telefonbeszélgetés közben, holott ez színtiszta energiapocsékolás.
-
WolfheartGR
őstag
válasz denverx-92 #20331 üzenetére
Kicsit paranoid vagyok ezekkel a driverekkel, nem szeretem már egy ideje, ha rajt vannak a gépen: [link].
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
válasz denverx-92 #20329 üzenetére
Igen. Amúgy meg, hacsak nem a gyári beállításoktól eltérő cpi-n használod felesleges a driver.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz denverx-92 #20312 üzenetére
nekem van mindkettő és szerintem a G400 picit még pontosabb is mint a DA v2.
más kérdés, hogy a DA fogása nekem is sokkal jobb, leszámítva az oldalsó fényes izzadós sz@rt
-
veterán
válasz denverx-92 #20249 üzenetére
Megkérnélek akkor külön is, hogy figyelmesebben használd a magyar nyelvet a fórumon.
Köszönöm
-
MarcZ
senior tag
szerintm a karacsonfadiszes a legjob.
A man's got to do what a man's got to do.
-
WolfheartGR
őstag
Van valamilyen eü problémád az ìrás olvasással kapcsolatban?
-
MarcZ
senior tag
válasz denverx-92 #20244 üzenetére
Nem hogy szerinted a wireless a legjobb? Akkor most mi van?
-
törölt tag
válasz denverx-92 #20235 üzenetére
Fulladsz? Azt meg hogy
-
MarcZ
senior tag
válasz denverx-92 #20204 üzenetére
Oh, tényleg nem jó játékra?
-
MarcZ
senior tag
válasz denverx-92 #20173 üzenetére
Egy csöppet mosolyogtam.
-
WolfheartGR
őstag
válasz denverx-92 #20173 üzenetére
Ez nem blog és nem is chat. Légy kedves ennek megfelelően használd a fórumot.
A feszkót sem kell kelteni, mivel káromkodni meg nem káromkodik itt senki , maximum a monitor mögött, de arról úgysem tudunk.[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz denverx-92 #20168 üzenetére
Ez van. Én vagyok a helyi bunkó.
-
WolfheartGR
őstag
válasz denverx-92 #20164 üzenetére
Azannyapupos, elvette onnan! Hogy erre nem gondolt senki...
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz denverx-92 #20164 üzenetére
Nemláttam értelmét odatenni a 3.0-t, meg amugy se fért volna el mind a négy a padon
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
törölt tag
válasz denverx-92 #20146 üzenetére
Őszintén szólva nem "kell" elhinnem, ugyanis van egy ilyen használatban a másik szobában
A gomjai puhák, a mozgása stabil, görgője kellemes, különösebb pontatlanságot én még nem tapaztaltam és anyagminőségre is rendben van (szerintem)Persze ettől még nem vitatom, hogy neked nem jött be, vagy pedig kényelmetlennek érzékelted. Pl. nem éppen egy böhöm nagy méretű egér, szóval, ha valakinek az átlagosnál nagyobb a keze, máris lehet, hogy kényelmetlennek érzi. FPS-re meg általában nem 1700 Ft-os egereket vesz az ember, vagy ha mégis arra használja, nem biztos, hogy az ilyen irányú tapasztalatok józan összevetés tárgyát képezhetnék egy, akár a legolcsóbb "gémer" egérrel összefüggésben.
-
MarcZ
senior tag
válasz denverx-92 #20100 üzenetére
Mégis mit gondoltál? Hogy a G500 majd pontosabb lesz?
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz denverx-92 #19942 üzenetére
Olvasd át az első hozzászólást, a kérdésedre benne van a válasz. (egyébként az utánom hozzászóló [own]fate szerkesztette ) Választáskor figyelj a kézméretedre, fogási módodra!
Az új egérrel pedig ideje lesz magadhoz mérhető ellenfelekkel játszani, mert az a 70/10 bármilyen játékról legyen szó, erősen arra utal, hogy ostoba kezdőket lövöldözöl halomra
[oWn]Fate: Ilyen olcsón hol szerzel SSD-t? Ennyire lement az ára? Nálam rá kellene dobni 4-5 ezret az SSD-hez a teljes gamer periféria csomagra
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
30k ---> Abból veszek (jó) egeret, (nagy) egérpadot, (normális) fejest, meg egy 32 GB-os SSD-t.
Tényleg tudnék már örülni, ha sokan VÉGIGolvasnák a topik címét és aszerint cselekednének, mielőtt kérdeznek.
/rant
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
drtimot
aktív tag
Első hozzászólást olvastad? Ott le van írva minden számodra szükséges info, beleértve az ajánlott egerek listáját.
Szintén linkelve van ott az egérpadok megfelelő topicja.30 ezer forintból bármelyik ajánlott egér + ajánlott pad kombináció kijön, de már 10-ből is hibátlan párost vásárolhatsz.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz denverx-92 #7514 üzenetére
Köszönjük az értékes hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest