Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz ViTaZi #5583 üzenetére

Amúgy ha a page up, page down-t programozod a gombokra az egér szoftverében akkor megy játékban is az összes gomb. Valamiért ha csak sima funkciógombként van amit az alkalmazás definiál akkor nem mindegyiket lehet használni, valszeg a COD4 régi és még nem támogatja az n-nél több gombos egeret.
    Milliók vannak amúgy elájulva ettől a rágcsálótól, akinek még soha nem készült el a csuklója az nem is érti, hogy nekem mi a nyomorom csak olvas és azt mondja, hogy "ház ez hülye", én is ezt mondanám nyilván, szóval én nem akarlak lebeszélni róla.
    A másik egerem Razer egyébként, ahogy fenntebb írtam, nincs semmi gond a minőségével, szerintem tartósnak mondható. Persze inkább érdemes konkrét típusról beszélni, mint általánosságban gyártóról. Műszakilag szerintem már 8k-tól felfelé mind tökéletes.

(#5585) ViTaZi

ha találsz valamit ami beválik írd már meg a típusát légyszi, mert én egyszerűen egyetlen egyet se találtam egyik gyártótól se, aminek elöl van a szenzora, tehát odébb lehet az egér hátsó élére állítva tenni anélkül, hogy beletaknyolna, elég nagy ahhoz, hogy elférj a hátán és ha a tenyeredben van elég elöl vannak az oldalsó gombok ahhoz, hogy a hüvelykujjadat ne kelljen túlságosan hátrahúzni kábé görcsbe :(((
    Ez amúgy jó lenne, mert a három oldalsóból kettő kényelmes tenyérben is, csak a kisujj alá nem tettek semmi, nem is kell mert bármire fel lehet tenni, ha domború az íve az oldalának az már elég is nekem, de ez pont homorú, holott semmi értelme, egyszerű vonalvezetési hiba, valamelyik buzi dizájner agymenése ...annyira duhítő :W

• priti

addikt

válasz ViTaZi #5583 üzenetére

Ha így fogod akkor tökéletes ez, csak én olyat szerettem volna, ami gyógy a csuklómnak, ami ergonómikus, na most ez az, csak ha így fogod, akkor konkrétan semmi értelme annak, hogy ergonómikus, mert a kézfejed a csuklód tartja és nem az egér háta. Én olyat szerettem volna amit játék közben így lehet fogni, na ilyen konkrétan nincs. Egyáltalán nincs.
    Nem akarlak elkeseríteni, de ez a legjobb a felhozatalból.
    A többi négyszögletes, túl kicsi, túl keskeny, túl lapos stb. stb., gondolhatod, hogy nem a szart akartam magamnak. A létező legjobbat akartam.

Új hozzászólás Aktív témák