- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
karika011 #8656 üzenetére
Hát nem tudom, nekem még nem volt bajom a NEC 7203 olvasásával, igaz azt leginkább írásra használom, lemezeket a Liteon írómmal olvasok be. Ellenben a munkahelyemen van egy új LG GSA-GH22NS40 típusú író, ami alap firmware-rel lehet, hogy jól olvas, de valami iszonyú lassú a gyári lemezek (filmek) esetén! Ember legyen a talpán, aki kivárja, mire berippel egy filmet... Moddolt FW-vel viszont gyorsan olvas az is. Az írásminősége viszont csak Verbatim lemezekkel jó, mással (pl. Sony) meg sem közelíti a NEC minőségét.
Így én továbbra is azt mondom, hogy a legjobb megoldás az, ha az embernek 2 optikai meghajtója van, az egyiket használja lemezek beolvasására, a másikkal meg ír. Írásra én a Pio 116/216 és a NEC 7203 típusokat javaslom, olvasásra jók a Liteoneok (= új Asus-ok), moddolt LG-k, ill. a Pio is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest