Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Autóhifi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Valaki használja az ADATA kártyákat? SD60-al működik rendesen? Másik fórumon olvastam hogy a külföldi fórumok lehúzták.
-
inkubator
aktív tag
Debrecenben hol a legolcsóbb a Panasonic sd60? Hol a legolcsóbb hozzás a memóriakártya 16 vagy 32gb-os minimum class6?
-
inkubator
aktív tag
Valamit félre értettél, így utólag visszaolvasva tényleg hülyén jött ki a "hülyén halok meg" kifejezés.
Bocsi! Nem gúnyos megjegyzésnek szántam, hanem azt szerettem volna kifejezni vele hogy tényleg nem tudtam ezeket a egyébként fontos információkat. Miért torkolnék le valakit aki segítő szándékkal fordul felém? Tényleg még egyszer elnézést a rossz szó és/vagy kifejezés használatért, részemről nem volt benne negatív érzelem vagy gondolat!
-
inkubator
aktív tag
válasz
gulyasa #6287 üzenetére
Tudom hogy google a barátom, de esetleg te vagy más topikos nem tudtok olyan oldalt ahol a valódi tesztvideót lehet letölteni? Egyébként köszi hogy felvilágosítottál a youtub-bal kapcsolatban, magamtól hülyén haltam volna meg. Átlagos felhasználókánt ha meglátom a felbontások között hogy 1080p akkor egyből azt hiszem hogy az eredeti képe a kamerának!
Mégegyszer köszi a hasznos infót!
-
inkubator
aktív tag
válasz
gulyasa #6285 üzenetére
Feltevésemet több mint 10 youtubos videó összehasonlítására alapoztam. Ezek szerint aki sd60-at vesz az rendszerint nem találja ezt a képjavító funkciót, aki tm60-at vesz azok az egyének meg mindannyian alkalmazzák. Esetleg azt tudom elképzelni hogy gyárilag a tm-ben be van kapcsolva. De mintha valami tezstben is írták volna hogy a tm színtelítettebb. De én nem tudom, csak ezt tapasztaltam, láttam. Aki nem hiszi nézze meg youtubon.
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Full HD Videókamerát szeretnék venni, a Panasonic TM60-t néztem ki! Olyan 120.000 a plafon. Családi amatőr videózásra kellene. Tudtok e ebben az árban jobbat ajánlani? (Az sd 60 hoz képest teszett hogy melegebbek, erőteljesebbek benne a színek, technikailag csak a sd kártya beépítettségével több a tm60)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Witcher topik
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...