Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega81
senior tag
Írtam privát üzenetet...
Szerk.: itt jegyezném meg minden olvasó számára, hogy ha Panasonic V770- ben gondolkozna és nem akar újat venni 139- ért, tőlem lehet most kb újat mindennel együtt... [link] Talán ha pár órát nyúztam, mondhatom új kipróbált. Vettem hozzá állványt, memóriakártyát táskát, ezt mind megspórolhatja aki megveszi, az utánajárást és a futárköltségeket...megbízható régi tagtól... üdv
[ Szerkesztve ]
-
Omega81
senior tag
Sziasztok, ne haragudjatok, ha nem teljesen ide való. Tavaly vásároltam egy videokamerát, de nem használom abszolút mellélőttem az ötletemmel, közben betegségem miatt pedig jó volna eladnom. Van szerintetek gond ezzel a beárazással? [link] 139 körül megy, kameraállvány 15, nem sorolom, 115- ért odaadnám cakk-pakk, mi a gond vele? Köszi a segítséget.
-
Omega81
senior tag
válasz
qnadam #14540 üzenetére
Ilyen szinten nem értek hozzá sajnos, Youtube- ozáshoz vettem, de nem tudtam normálisan elindulni, így nem erőltettem tovább a dolgot...
Hát, ezen felül nincs fogantyú, a stabilizátora eszméletlen jó (régóta az egyik legjobb) és állványról meg eszméletlen.
Ha utánanézel és tudja a kívánt opciót, keress nyugodtan.
Hejj, régi HWSW- s idők... üdv. -
Omega81
senior tag
válasz
danijozsef #14535 üzenetére
HC-V770 102 ezerért bármelyiknél jobb ár-érték arányban szerintem, de Fórumtársak megírják. Nem titkolom, hogy írtam danijozsefnek egy privátot, amiben az én portékámat ajánlom.
-
Omega81
senior tag
-
-
Omega81
senior tag
válasz
#95152384 #14482 üzenetére
Rendeltem egy ilyet, köszönöm a segítséget, remélem úgy oké lesz. Akkor sem vágom, mi okozhatja ezt, volt már digitális videokamerám, a kiegészítő tápellátás volt hivatott a lefele kompatibilis USB csatlakozó kisebb áramellátását orvosolni, tehát működnie kéne, attól hogy USB1 vagy USB2 van a gépem előlapján kivezetve (fogalmam sincs), persze fiam gépén USB3 az csont nélkül eszi. Nah mindegy, apróság. Köszi a tippet még egyszer.
-
Omega81
senior tag
válasz
Omega81 #14475 üzenetére
Sziasztok, tudom, nem feltétlen ide való, de a f@szom ki van.
Eljött a szülinapom, a kamera kikerült a szekrényből, az állvány is megjött, lement a nagy szülinapi ünnepség, aminek keretében fel is vettem a készülő Youtube csatornám első videóját.
Hozzácsatoltam a géphez a kamerát, semmi. Kiegészítő tápkábel, semmi. Felismeri a gép, mert tüdüppöl, ott van az eszközök között, de nem tudom tallózni!
A nagy fiam gépén kipróbáltam, ott azonnal bedobta a mappát csak az USB kábellel, szóval nem a kamerával van a gond. A gép egy Fujitsu irodai i54440, 8GB RAM, SSD, USB ellátás rendben, legális Win10. -
Omega81
senior tag
válasz
huppancs89 #14474 üzenetére
Jó lesz nekem a kistesó Cullman, 10 év garival nagy gond nem lehet, fotóállvány vagy nem, csak tud forogni, nagyon nem akarok forgatós vidiket, már nem járok gyorsulási versenyre.
-
Omega81
senior tag
Értem, már csak az a kérdés, van-e ilyen fluid fejű, ami 15 ezernél nem drágább és kompatibilis a videokamerával... Ez a nagyon max. keret sajna, eleve nem is gondolkoztam 100 ezres videokamerában, csak ez reális választásnak tűnt ilyen áron, memóriakártyával, táskával, egy év garival 100- ért (40 rugóval olcsóbb volt, mint újonnan)...
-
Omega81
senior tag
válasz
huppancs89 #14468 üzenetére
Köszi a választ. Igen, pont ezeket a Culmann termékeket néztem, a 10 év gari meggyőző. A kisebbik testvére is jó lehet nekem? Ár/érték arányban azért a 30 ezres kamera állvány erősnek tűnik, én őrá gondoltam: [link]
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Elég csendes vagyok, a topikot végigolvasva jutottam el odáig, hogy a napokban vásárlom meg egy fórumtársunk Panasonic HC-V770 videokameráját, 64GB- os frankó gyors memóriakártyával, táskával, tavaly karácsonyra vette, 8x használta, így egy 100- ast kér érte.
Kellene hozzá egy nem túl drága, de jó állvány. Mit javasoltok? -
Omega81
senior tag
Illetve még egy gond(?). Panasonic SDR-H40, éjszakai színes üzemmódot ha beállítok, 'szaggat' a felvétel, kevés képkockát rögzít. Ez mitől lehet, mit állítottam be rosszul?
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Szóval próbáltam nekiállni kezdeni valamit a felvett filmekkel, de semmire sem jutottam.
A kamerám MOD kiterjesztésű fájlokat készít. Ezeket szeretném átkódolni, illetve ezekből filmet összeállítani, esetleg menüs DVD-t készíteni. Kérlek segítsetek, hogy milyen programok kellenek ehhez, illetve az elérésükben is... akár privát üzenetben.Nagyon szépen köszönöm előre is!
Ui.: Vista-m van, szóval viszta-kompatibilis progi kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Omega81
senior tag
Megvettem.
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Van most az EURONICS-ban mától egy Panasonic DV kamera 100.000,- ért. Az elődjét próbáltam hétvégén, tetszett. Ez az SDR-H40. Szerintetek jó vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához