-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
válasz
lugosi #51052 üzenetére
Délután át jött hogy akkor rendeljem már meg neki a G7-et 14-42vel, mert YT-on dicsérik.
Finoman vissza utasítottam a megtiszteltetést és útjára engedem 2 fotós könyvel.
Egyik a Géczi Zoltán és Hegedűs Sándor Digitális fotózás,
másik a Tájfotózás és épületfényképezés, ezt azonnal vissza utasította, hogy "háá ő hogy olvasson, olyan könyvet ami nem is érdekli és a másikba is a képeket majd megnézi".Mondtam oké, menj be az első MM-ba próbáld ki ami van és vedd meg.
#eci vagyok sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest