Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
Zoli bácsi #4303 üzenetére
Köszi, megtörtént
De azért érdekelne személyes vélemény is, ha van. Végigolvastam az irányjelző s3 pro fórumát is, de ott is két embernek volt gépe, azok sem írtak sokat, hamar behalt a fórum.Persze lehet, nem lesz a fujiból semmi, hanem vmi mást választok, pedig tetszene ez a gép.
Egyébként mennyit jelent az, hogy egy gép 2-3-4 évvel ezelőtt jelnt meg? Úgy értem, kezdő szinten van-e érezhető különbség? Jobb képeket tudok-e egy 2009-es modellel csinálni, mint egy 2006-ossal? Szerintem egy kezdő eleinte nyilván nem fog belemenni a pixelvadászatba, hanem inkább max képernyőméretben nézi vissza a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest