-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Dare2Live #648 üzenetére
Elolvastam. A többi írásának is a nagyját. Hasznos, köszi!
Azért kérdeztem, mert fogalmam sem volt, mire képesek manapság a digitális vázak. Azért én még mindig meg vagyok győződve a profi dia elsőbbségéről, de ez most nem ide tartozik.Érdekes, amit mondasz, hogy tartsam meg az objektívjeimet. Van benne valami, és tényleg nem fogom 30"-os monitoron nézni, vagy plakát méretű nagyításokat csinálni a képekből. Az a Tamron elég lassan és hangosan állít élességet. Ezt zavar benne leginkább. Viszont egy makró objektívet biztos, hogy rögtön venni fogok, az bele van számolva a költségvetésbe. Bár a 40D mellett már szűkösebb lesz a pénztárca. Na mindegy, még rágódom rajta kicsit. Karácsonyig biztos, hogy nem fogok dönteni már.
madgie: a külön makró obi benne van a pakliban, semmiképp sem valami előtéttel akarok bohockodni. Az a Sigma tényleg a legjobbak között van? Mondjuk egy Canon 100 mm f/2.8 USM makróhoz képest? Valahogy mindig hosszabb gyújtótávban gondolkodtam. Bár abból a Sigmából is eff. 112 mm-es lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Peak design Sony e objektív tartó cserélő
- Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM C + állványgyűrű ( Nikon )
- Canon M50 mkII fényképezőgépváz + kiegészítők (gyári doboz, karcmentes - EF - EFM adapter, vaku)
- Canon EF-M STM széleslátó - 11-22mm f4-5,6 IS objektív (karcmentes, dobozában)
- Canon EF-M STM IS f3,5 - 28mm makró-objektív (karcmentes, gyári doboz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest