Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Hobby elektronika
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Dare2Live #648 üzenetére
Elolvastam. A többi írásának is a nagyját. Hasznos, köszi!
Azért kérdeztem, mert fogalmam sem volt, mire képesek manapság a digitális vázak. Azért én még mindig meg vagyok győződve a profi dia elsőbbségéről, de ez most nem ide tartozik.Érdekes, amit mondasz, hogy tartsam meg az objektívjeimet. Van benne valami, és tényleg nem fogom 30"-os monitoron nézni, vagy plakát méretű nagyításokat csinálni a képekből. Az a Tamron elég lassan és hangosan állít élességet. Ezt zavar benne leginkább. Viszont egy makró objektívet biztos, hogy rögtön venni fogok, az bele van számolva a költségvetésbe. Bár a 40D mellett már szűkösebb lesz a pénztárca. Na mindegy, még rágódom rajta kicsit. Karácsonyig biztos, hogy nem fogok dönteni már.
madgie: a külön makró obi benne van a pakliban, semmiképp sem valami előtéttel akarok bohockodni. Az a Sigma tényleg a legjobbak között van? Mondjuk egy Canon 100 mm f/2.8 USM makróhoz képest? Valahogy mindig hosszabb gyújtótávban gondolkodtam. Bár abból a Sigmából is eff. 112 mm-es lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest