Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
Hello !
A sebességre rossz hatással vannak a különbözö virtuális drive-okat létrehozó programok, ilyen az egyik legismertebb a Daemon Tools.
Viszont nem elég uninstallálni ezeket a stuffokat, le kell futtatni az SPTD install/uninstall-t, reboot, és utána lesz jó, vagy jobb a sebesség. Sok külföldi fórumon is találni erröl bövebb infot (videohelp.com például).
Jelenleg az egyetlen program, ami mellett marad a sebesség az a Slysoft féle Virtual Clone Drive, ami fizetös, ha jól tudom. Mindezeken kivül az irók firm-jeiben valóban van ilyen dolog, kiváncsi leszek mikor lesz hack-olt firm, amiböl kiütik ezt a baromságot.Duplex Secure download : http://www.duplexsecure.com/en/downloads
Az olvasási sebességröl kicsit : a négyszeres olvasási/irási sebesség BD-R-nél kb. 28 percet jelent, tehát a 10-15 perces olvasási/irási idö az a 8x-os sebesség lenne. Itt viszont már bejátszhat az átviteli sebesség kérdése, olcsóbb, régebbi pc-k, hdd-k sosem fognak tudni ekkora sebességgel stabilan olvasni/irni. A nyolcszoros sebesség az kb. 48 megabyte/sec. Iráskor segithet az, ha elötte legenerál a user egy iso-t, és azt irja ki. Mondjuk én mindig rühelltem azt a szokást, amikor láttam, emberek ugy másolnak dvd video lemezt, hogy file-osan lemásolnak róla mindent, aztán meg visszairják azt egy lemezre. Érdekes szokás.
Minden jót!
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged