- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
Hello !
A sebességre rossz hatással vannak a különbözö virtuális drive-okat létrehozó programok, ilyen az egyik legismertebb a Daemon Tools.
Viszont nem elég uninstallálni ezeket a stuffokat, le kell futtatni az SPTD install/uninstall-t, reboot, és utána lesz jó, vagy jobb a sebesség. Sok külföldi fórumon is találni erröl bövebb infot (videohelp.com például).
Jelenleg az egyetlen program, ami mellett marad a sebesség az a Slysoft féle Virtual Clone Drive, ami fizetös, ha jól tudom. Mindezeken kivül az irók firm-jeiben valóban van ilyen dolog, kiváncsi leszek mikor lesz hack-olt firm, amiböl kiütik ezt a baromságot.Duplex Secure download : http://www.duplexsecure.com/en/downloads
Az olvasási sebességröl kicsit : a négyszeres olvasási/irási sebesség BD-R-nél kb. 28 percet jelent, tehát a 10-15 perces olvasási/irási idö az a 8x-os sebesség lenne. Itt viszont már bejátszhat az átviteli sebesség kérdése, olcsóbb, régebbi pc-k, hdd-k sosem fognak tudni ekkora sebességgel stabilan olvasni/irni. A nyolcszoros sebesség az kb. 48 megabyte/sec. Iráskor segithet az, ha elötte legenerál a user egy iso-t, és azt irja ki. Mondjuk én mindig rühelltem azt a szokást, amikor láttam, emberek ugy másolnak dvd video lemezt, hogy file-osan lemásolnak róla mindent, aztán meg visszairják azt egy lemezre. Érdekes szokás.
Minden jót!
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest