Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
Hello !
A sebességre rossz hatással vannak a különbözö virtuális drive-okat létrehozó programok, ilyen az egyik legismertebb a Daemon Tools.
Viszont nem elég uninstallálni ezeket a stuffokat, le kell futtatni az SPTD install/uninstall-t, reboot, és utána lesz jó, vagy jobb a sebesség. Sok külföldi fórumon is találni erröl bövebb infot (videohelp.com például).
Jelenleg az egyetlen program, ami mellett marad a sebesség az a Slysoft féle Virtual Clone Drive, ami fizetös, ha jól tudom. Mindezeken kivül az irók firm-jeiben valóban van ilyen dolog, kiváncsi leszek mikor lesz hack-olt firm, amiböl kiütik ezt a baromságot.Duplex Secure download : http://www.duplexsecure.com/en/downloads
Az olvasási sebességröl kicsit : a négyszeres olvasási/irási sebesség BD-R-nél kb. 28 percet jelent, tehát a 10-15 perces olvasási/irási idö az a 8x-os sebesség lenne. Itt viszont már bejátszhat az átviteli sebesség kérdése, olcsóbb, régebbi pc-k, hdd-k sosem fognak tudni ekkora sebességgel stabilan olvasni/irni. A nyolcszoros sebesség az kb. 48 megabyte/sec. Iráskor segithet az, ha elötte legenerál a user egy iso-t, és azt irja ki. Mondjuk én mindig rühelltem azt a szokást, amikor láttam, emberek ugy másolnak dvd video lemezt, hogy file-osan lemásolnak róla mindent, aztán meg visszairják azt egy lemezre. Érdekes szokás.
Minden jót!
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Hyundai, Kia topik
- Motoros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest