-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Brett001 #36001 üzenetére
Ezt az érvet teljesen elfogadom és köszönöm, hogy leírtad. Tudtam, hogy valami ilyesmi miatt jött az a hozzászólás, amit még mindig nem tudok hova tenni. Bementem a boltba, egész jó volt a választék, többet is kipróbáltam megnyomkodtam, nagyon megtetszett. Volt rá pénzem amiért megdolgoztam. Nem azért vettem meg mert, hogy "jaj ez ilyen-olyan membramecha csillivilli snob megoldás vagy mert mindegy csak drága legyen", hanem azért mert nagyon tetszett. Még a fórumra is szívesebben gépelek mint azelőtt a batár, fos Steelseries Apexemmel amit úgy bekúrtam az ágy alá, hogy csak úgy koppant.
Nem hinném, hogy valami olyasmit írtam vagy tettem volna ami miatt megérdemelnék egy megkövezős emot. -
jkrisztian
aktív tag
válasz gyuromoj #35994 üzenetére
"Félmechanikus?!
Az új technológiának köszönhetően ötvözik a mechanikus és a membrános kapcsolókkal felszerelt billentyűzetek tulajdonságait. Nem annyira hangos, mint egy normál mechanikus switch, de jobban bírja a gyűrődést, mint egy régebbi típusú membrános."
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz jkrisztian #35954 üzenetére
Végül betértem a Media Marktba és szerelem első látásra alapon vettem egy Razer Ornata Chroma billentyűzetet. Mecha-Membrane, nagyon meg vagyok vele egyelőre elégedve.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #35955 üzenetére
Nem tunik rossznak, esetleg te is ilyet hasznalsz? Elegge keves helyen kaphato itt Svajcban ez a billentyuzet es amelyik boltban talaltam, ott 150-170 CHF korul mozgolodik. Mar majdnem annyi mint egy nevesebb markaju termek. Persze az, hogy en eddig nem ismertem, nem jelenti azt, hogy ez egy no name marka. Lehet kenterbe veri azokat amiket linkeltem.
-
jkrisztian
aktív tag
Hali mindenki.
Jelenleg egy [link]Steelseries Apex 350-et nyuzok, nincs is semmi baja, jol birja a gyurodest, de elegem van abbol, hogy nem ferek el tole az asztalon mert akkora mint egy meretes tepsi. A mai napon szeretnek venni egy mechanikusat, ami kisebb, de minosegben nem rosszabb. Megmutatnam, hogy melyek azok amelyeket kineztem.[link]Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming
Ez nagyon tetszene. Elegge borsos az ara, raadasul csak svajci bill. kiosztassal tudom megvenni itt, de annyi baj legyen. Picit felek magatol a Logitech markatol, sosem hasznaltam meg es a gaming cuccaikrol sem sokat tudok. Valaki felvilagosithatna ezzel a ceggel kapcsolatban.
[link]Razer BlackWidow Chroma V2 - Gaming-Tastatur - Green Switches - Schwarz
Razer fulesem van, az anyaghasznalatan kivul meg vagyok vele elegedve, ez a billentyuzet is szimpatikus.(oWar)
Esetleg meg ez is szoba johet, mondjuk az ara elegge borsos, de nem sajnalom a penzt a minosegre. Errol a billnetyuzetrol mi a velemenyetek?
Sokat jatszom a gepen, elsosorban Dotazok es PUBG-zek, de gyakran jatszom mas jatekkal is, raadasul eleg sokat gepelek. Nagyon remelem, hogy ellattok jo tanacsokkal billentyuzet temaban. Elore is koszi nektek. Szep napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!