- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Ablakos #91964 üzenetére
Nekem is első mechanikus billem egy Cougar Attack X3 volt Cherry MX red kapcsokkal, és elsőnek én is sokszor ütöttem több betűt egy helyet, de kis idő után megszoktam és már nem ütöttem mellé többet, inkább van hogy kihagytam már. hangja annak a mostani Ducky One 3 RGB-hez képes nagyobb azt nem vitatom, de nem árkategória így nem is csoda, ugyanis ebbe ugyan blue kapcsoló volt eredetileg, de a javarészt cseréltem red-re, mert a blue nekem picit fura és hangos volt. Bár az X3 megmaradt a másodlagos gépemhez mert az annál lévő membrános bill már kezdett kihagyni és nem működni. Félregépelés meg nálam is előfordul, de mielőtt elküldök valami írást, mindig ellenőrzöm a hibákat, igaz még így is előfordul hogy elnézek valamit.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
nyunyu
félisten
válasz
Ablakos #91964 üzenetére
Érdekes, ez a K10-ben lévő Gateron G Pro Red erő-elmozdulás grafikonja:
Átlagos piros kapcsolónak tűnik 45gr kapcsolási ponttal, ~52gr bottom-outtal.
Ha ez túl puha, akkor sárga jellegű kapcsolókat kellene keresni, azok 50gr körül érzékelnek, 60gr teljesen lenyomva.
Pl. Akko V3 Cream Yellow Pro:Nekem a Redeknél valamivel puhább Outemu Silent Peach V2-vel sincsenek ilyen gondjaim (~35grt érzékelés, 45gr bottom):
De lehet, hogy azért van, mert nálam 4 ujj van egyszerre az ASDF-en, vagy 3 a WAD-on, miközben a csuklóm az asztal élén parkol, így jobban eloszlik a kézfejem súlya a puhább kapcsolókon.Vagy esetleg lehet próbálkozni taktilis (barna jellegű) kapcsolókkal, ott a kapcsolási pont előtt van egy kisebb-nagyobb dudor, amiben biztosan megakad az ujjad véletlen lenyomáskor.
Pl. Gateron G Pro Brownt 55gr-ig kell nyomni, hogy átess a dudoron, és csak akkor kapcsol:
Vagy hangtompítós taktilisben az Outemu Silent Lemon V3:[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Ablakos #91964 üzenetére
A piros az minden kapcsológyártónál egy eléggé könnyű lineáris kapcsoló, másoknak is akadt már problémája véletlen lenyomásokkal, míg megint mások ilyen probléma nélkül használnak piros kapcsolós billentyűzetet. Az, hogy neked a könnyebb vagy nehezebb, lineáris vagy taktilis, hangos vagy halk kapcsolók jönnek be, teljesen szubjektív, és tipikusan csak a gyakorlatban derül ki, néha napok is kellenek hozzá.
Ha hotswap a billentyűzet, akkor nem kell eladni, hanem elég bele nehezebb kapcsolót vagy nehezebben meginduló kapcsolót venni, és a régi kapcsolókat eladni. Ha a csendesség is cél, akkor léteznek csendesített kapcsolók mind lineáris, mind taktilis vonalon is.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
haxiboy
veterán
válasz
Ablakos #63265 üzenetére
Esetleg vadászol hozzájuk donort, pl olyat aminek az elektronikája döglött vagy ilyesmi. Érdemes körbetelefonálni néhány nagyobb nagykert hátha vittek hozzájuk gariztatni, ha esetleg nem dobták még be a szelektívbe.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
dqdb
nagyúr
válasz
Ablakos #63265 üzenetére
Írj a Logitech supportnak, hogy ez a problémád és ilyen alkatrész kellene, hátha küldenek neked pár darabot.
Ha nem, akkor mást nem tudsz tenni, minthogy az egyik hibás darabot kinevezed donornak és abból kannibalizálod ezeket az alkatrészeket a többi billentyűzethez. Membrános/ollós billentyűzetekhez olyasmi, mint pótalkatrész, nem létező termékkategória.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
copass
veterán
válasz
Ablakos #63262 üzenetére
membránnal lesz vmi. szétkaphatod, de hát nem egyszerű móka...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest