- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz nemethchek19 #23765 üzenetére
értelek, de az a gond, hogy még így is sokat akarsz kevés pénzért, szerintem.
a cougar 200K-t ajánlották, az ollós, világítós, 10K körüli összegért, de arról is vannak rossz vélemények.
amit én tudok, mert próbáltam, az a logitech k750: ez tényleg halk, jó minőségű billentyűzet, és szokott akcióban is lenni, de sajnos a napelem miatt, ha nem full világos helyen használod, egy idő után nem bír annyit tölteni, amennyit merül.
a másik amim van, az a cherry kc1000, az is halk, de sima gumimembrános, és nincs magyar kiosztásban. mondjuk ma már inkább egy cherry stream 3.0-át vennék helyette, az ugyan drágább, de masszívabb, és ollós.
de megpróbálhatod a dell-t is, amit itt feljebb írtak. csak tudod a billentyűzet elég szubjektív dolog, mindenkinek más a halk és hangos, és mindenkinek más jön be.
-
adesz444
csendes tag
válasz nemethchek19 #23761 üzenetére
Ennyi pénzért a Dell Quiet Key KB212-B lehet a nyerő, de az nem világít, cserébe tényleg halk.
Bekerülhetne akár az ajánlóba is, szerintem kb az ott lévő HP-vel lehet egy minőségi szinten. Írtam/írtunk is róla jókat már itt páran, a jó tapintású nem kopogósműanyag gombok, halk működés mindenképp kiemelik az árkategóriából. -
Tin
veterán
5000-ért szerintem nem kapsz ollósat, az az olcsó gumiharangos árkategória. a duplájáért már inkább. világítósat meg főleg nem.
javaslom hogy menj be egy MM-be, nyomkodd végig a kirakottakat, jegyezd meg a tapasztalatokat, aztán hazaérve guglizd le a review-kat, és rendeld meg.
[ Szerkesztve ]
-
nemethchek19
aktív tag
Ami még előny lehet, ha sötétben világít, mert legtöbbet éjszaka használom a gépet.
-
haxiboy
veterán
válasz nemethchek19 #21750 üzenetére
Ugyanaz lenne a véleményem. Ilyen áron tényleg nincs nagy különbség. 10k körül van egy nagyobb minőségbeli ugrás szinte minden gyártónál, aztán hatalmas szakadék 25k-ig ahol a belépő, Kailh kapcsolós mechák jönnek. Utána ismét hatalmas szakadék és jönnek a minőségibb darabok.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Entaro
tag
válasz nemethchek19 #21747 üzenetére
Szerintem egy notebook bill hez képest nem lesz jó, de 2300 Ft ért nem tudsz nagyot tévedni, próbáld ki.
-
haxiboy
veterán
válasz nemethchek19 #21612 üzenetére
Geniusnak vannak olcsó billjei de ilyen kicsinyítettből itthon szerintem csak logitech van. Délután megjönnek a ramjaim és meglesem a listát. Egyre többen keresnek ilyet úgyhogy egy HTPC billentyűzet részt is írok bele.
-
fogtunder
nagyúr
válasz nemethchek19 #21580 üzenetére
na, hát bocs, nem néztem eléggé utána én sem, csak kábeleset találtam, de ha az is jó, akkor inkább Fujitsu KB900, wirelessből én is csak a kombókat látom.
(#21588) Dassler: ami világít, az a Cougar 200K, de abból csak német ISO van, ugyanazok a billentyűk, más felirattal, világítás nélkül szintén Fuji KB900.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
totron
addikt
válasz nemethchek19 #21567 üzenetére
Honnan tudod, hogy egy nemflat billel nem lennél mégelégedettebb? Az ívmentes felület nem kedvez az ujjbegyeknek amúgy sem.
-
nyunyu
félisten
válasz nemethchek19 #21580 üzenetére
Par hete volt Auchanban 7k-ert Logitech K750.
Mondjuk 1 het utan felretettem, mert jatekra alkalmatlan.
Neha meghulyult a vevoje, aztan par masodpercre kihagyott, es utolag kuldte el az osszes addig megnyomott gombot egyszerre.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
fogtunder
nagyúr
válasz nemethchek19 #21576 üzenetére
igen, de az egerek gyalázatosak lesznek, amiket kapsz hozzá. vannak külön slimstar billek én vennék inkább külön egeret mellé.
-
fogtunder
nagyúr
az a baj, hogy egy értelmes wireless egér (mondjuk egy Logitech G705) magában 10K. talán a Geniusnál lehetne nézelődni, állítólag a slimstarok nem rosszak, de gyakorlati tapasztalatom nincs velük és az egerek elég vacaknak tűnnek, amit adnak hozzá szettben. ha van a közelben valami MM, vagy ilyesmi, oda érdemes bemenni és megnézni, mi az, ami érzésre jó.
-
haxiboy
veterán
Feltétlen kombóra van szükséged vagy külön-külön is mehet?
-
nemethchek19
aktív tag
válasz nemethchek19 #21352 üzenetére
Erre valaki tudna válaszolni? Itt a folytatása: [link]
Előre is köszönöm a választ!
-
rappit4
őstag
válasz nemethchek19 #21354 üzenetére
Így már értem. Membránosokat nem ismerem, majd valaki biztos tud itt ajánlani.
-
rappit4
őstag
válasz nemethchek19 #21352 üzenetére
Szöveggépeléshez a legkényelmesebb a mechanikus, ami nem halk és kicsit magasabb árban kezdődik, viszont ha a munkádhoz kötődik akkor hosszútávon simán megérné befektetni egy jobb minőségű mechanikusba, hiszen munkaeszközként visszahozza az árát. Hidd el, ha kipróbálsz egy Cherry MX Blue kapcsolós billentyűzetet nem fog érdekelni mennyire hangos. Persze nem meggyőzni akarlak csak elmondtam a véleményem hátha esetleg felkelti az érdeklődésed és ezt leírva is legalább próbálgatom az új mechanikus billemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- FRISSITVE BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest