- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Micro Four Thirds
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz IO.sys #45303 üzenetére
Kb. akkor lehetett utoljára értelmes árú+minőségű fehér vagy bézs magyar membrános billzetet kapni, amikor még létezett a c:\io.sys.
Kb. 98-tól jöttek a feketék a brand gépekhez, aztán 02-03-ra átvették a világuralmat a nagyobb perifériagyártóknál (L, MS), 10-re már a nomame gyártók is leszoktak a nemfeketéről, mutatóba akadt egy-két kivétel csak.
Már arra sem emlékszem, hány évig próbáltam anyám bézs L Valueját lecserélni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ringman
nagyúr
válasz IO.sys #45306 üzenetére
nincs olcsó normális nemfekete billentyűzet.
talán a legolcsóbban a cherry stream 3.0-mal jössz ki, ami világosszürke és van magyar kiosztás belőle.
topik keresőben a találatok: [link]szerk: közben beesett még 2 válasz
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dqdb
nagyúr
válasz IO.sys #45306 üzenetére
Ha a nem feketét úgy érted, hogy magyar nyelvű, minőségre rendben van és fehér, akkor úgy hirtelenjében a Cherry Stream 3.0, Fujitsu KB521 és/vagy KB900 rémlik, hogy volt belőlük fehér (az jó kérdés, hogy kaphatóak-e), árban feljebb Tesoróból akad fehér (ez biztosan kapható).
Ha a nem feketét úgy érted, hogy magyar nyelvű, minőségre rendben van és szürke, akkor arany áron ott van az Apple aktuális billentyűzete.
Ha a nem feketét úgy érted, hogy minőségre igencsak rendben van és színesek a billentyűk, akkor Ducky és Varmilo felé kell nézelődni, de ezekből magyar már nem akad.
Ha a nem feketét úgy érted, hogy minőségre mindegy, csak olcsó és ne fekete legyen, akkor nyisd meg egy nagyobb webáruházban a kínálatot, tedd ár szerint növekvő sorrendbe és keresd meg a legolcsóbbat.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
válasz IO.sys #24921 üzenetére
Síma Isku nem lehet annyi, 10k körül kellene legyen. Isku FX vagy valaki megint benézte és várja a verebet, aki ennyiért megveszi... Volt ilyen tavaly is
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Domonkos
Ármester
válasz IO.sys #24918 üzenetére
Persze, ertheto Amugy egy jobb billentyuzetet talan meg hasznaltan is megeri vadaszni. Ha tenyleg jo allapotban van, akkor nem igazan fog majd csalodast okozni.
Amugy az elobbihez visszaterve: Ha meg nem vetetted el az otletet es egy kicsit kompaktabbra szeretned megoldani, akkor vehetsz egy 19 gombos numpadot is. Sajat magambol kiindulva, ha van ra lehetoseg, hogy legyen tobb macrod, akkor egy ido utan ugyis csinalsz annyit, hogy mar nem is fogsz emlekezni mindegyikre. Ha meg vannak rutin-leutesek, akkor meg tenyleg erdemes rajta elgondolkozni es raaldozni egy kis idot. Ha jol csinalod, akkor meg fog terulni!Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
válasz IO.sys #24918 üzenetére
Használtan, de kitűnő állapotban vettem és adtam tovább az enyémet... Ezeknél nem akkora para a használt sem. Síma Isku újan már nem nagyon van, inkább Isku FX, na az drága is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Domonkos
Ármester
válasz IO.sys #24916 üzenetére
Vagy ha nagyon nem sikerul talalni megfelelo billt, akkor meg mindig ott lesz megoldasnak, amit en is hasznalok, hogy egy masodlagos, kelloen apro billentyuzetet beallitasz amolyan macropadnak. Annak nem kell nagyon draganak lennie, valasztek az lesz boven, szoftveresen meg ugyanaz a progi meg tudja majd hajtani, mint a fo billt. Az tuti hogy macerasabb, tobb helyet foglal, tobb ido beloni, de ha nem mindent egy eszkoztol akarsz megkapni es ugyes is vagy, akkor kenyelmesebbre es akar olcsobbra is kihozhatod a konfigot. Ha igy szimpatikus, es erdekelnek a reszletek, akkor ossze tudom foglalni a sajat setupomat itt, vagy privatban is. Kepekkel nem fogok tudni szolgalni.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
válasz IO.sys #24909 üzenetére
Steelseries Apex Raw
Fehér háttérvilágítás, de nagyon jó, sokféle világítósom volt, nekem ez nagyon tetszett. Vannak makrógombok, valamennyi csuklótámasz. Ha Magyar nincs, németet kell vadászni, azt símán lehet átmatricázni, 7 gombot kell csak. Angol hazai boltban 21 k körül van sajnos, németet itthon nem találtam.10 k-ig talán a GENIUS KB-G265 van még, de ezt nem ismerem, majd mondják a többiek, h milyen.
-
válasz IO.sys #24903 üzenetére
Akkor ez a Roccat Isku esetleg? Nekem volt, ott vannak extra gombok, spacce alatt 3, bal oldalt is egy sor. Nagyon frankó, de én nem használok extra gombokat, sőt, zavartak...
A további feltételeid nem lehet sztem figyelembe venni. Gigabyte Aivia volt nagy csuklótámaszos, magyar, makrós, etc... de már nem kapható. Használtan kell normálisat vadászni.Domonkos: így felgyűrűzve a bill-t én is rájöttem, h nem a leütés, hanem a visszapöccenés hangja ami zavar Ha kitalálsz valamit, akkor oszd meg velünk
-
Domonkos
Ármester
válasz IO.sys #24901 üzenetére
Nem jellemzo hogy ilyesmire lenne nagyon dedikalt billentyu, mert szinte minden os-hez van egyszeru megoldas bindelesere/macrozasara. Szerintem ezen a heten volt is rola szo a forumban. Ha van par nem hasznalt/bealdozhato billentyu, akkor azoknak uj, akar ennel joval osszetettebb funkciot tudsz adni.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!