- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
válasz
baluka26 #6976 üzenetére
Nagyon jól. Mejne kiskanál.
-
Bishoop
tag
válasz
baluka26 #6947 üzenetére
Olvastam hogy vannak háttérvilágítással rendelkező billentyűzetek, viszont nem találtam olyat amelyiken csuklótámasz is van. Azt olvastam, hogy a csuklótámasz nagyon kényelmessé teszi a gépelést, nem tudom hogy ez mennyire igaz? Proof speciel felsorol jónéhány világítósat, de egyiken sincs csuklótámasz. Azért 10 K felett nem akarok billentyűzetet vásárolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest