- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mindkettő kívánatos tulajdonság. Alapvetően a korábban vásárolt 90 db jade nem elég a redox+yampadra, ezért szerettem volna rendelni egy 20 db jadet pluszban, de nem nagyon találtam, és akkor így lett, hogy akkor minden white lesz, megnézzük milyen, ha nem jó, akkor várok majd jadera vagy megnézek egy pale bluet (ezt se láttam most).
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
elite.cs11
senior tag
Talán veled beszéltük pár hónapja a group buy nehézségeit, meg hogy folyton nézegetnéd, hogy mikor jön meg számolnád a napokat. Erre mondtam, hogy szerencsére nekem nincs ilyen bajom. Na most vészesen közeledik a dátum, és szerintem naponta 3-4szer rányítok az update-ekre, hogy lássam van-e valami újság, pedig tuti nem fogom megkapni még egy hónapig legalább
Jelenleg azon filózok, hogy letiltom az oldalt böngészőből
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...