Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hegyirabló

veterán

válasz Molydeus #71751 üzenetére

"játékra pedig egy lineáris switches (Red) balkezes fél bill., bővített numpad, makropad, vagy akár egy játékra dedikált gaming keypad"

Ja, azt majdnem kihagytam, lehet, hogy akkor pont ez a ROG Claymore lenne a legideálisabb, mert annak levehetős numpadje van. Csak 110 ezerért billentyűzetet... Nem azért, kifizetem, csak ránézni sem merek majd, nem hogy használni. :)

Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)

• Hegyirabló

veterán

válasz Molydeus #71751 üzenetére

Köszönöm szépen megint! Elkezdtem nézni a TheVR videóját egy Asus optomechanikairól, sokáig mondjuk nem bírtam, borzalmas a srác stílusa, de ott is rögtön azt mondta az Asus Claymorera, hogy pengés nincs annál. Megnéztem sajnos csak két billentyűzet volt kirakva egy áruházban, és ott láttam azt, amiről írtál, hogy gumit rakni a gombok alá. Érdekes. Illetve a másik billentyűzet egy kék volt, nem volt ez az erőteljes kongás, visszhang, mint a CK550-nél.

Szerencsére van az eMAG-nál harminc nap elállás, talán megbocsátják nekem, ha visszaviszem ezt, mert egyébként visszajáró ügyfelük vagyok. :) De igazából most tényleg nem tudom, hogy mit kellene. Jó ez a CK550, de nem az igazi. De ahogy néztem az optomechanikait, annál is az elv a gomboknál ugyanilyen, csak ott nem vezető zárja az áramkört, hanem akadály bontja az optikai jelet. Ezért nem értem, hogy az miért lehet esetleg halkabb. :F

Az RGB, meg amennyire nem tetszett régen, annyira jópofának tartom most. Szép színes, világítós. :)

#71747 dqdb

Ezt az ábrát nem is ismertem még, na mindjárt tanulmányozom! :R

Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)

Új hozzászólás Aktív témák