-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
A fekete kapcsoló biztos jó neked? Megszokás kérdése ok de nekem papíron kicsit erősnek tűnnek azok a rugók. A múltkor felraktam a model m-em és rájöttem nem tudok írni rajta mert nem nyomom le a billentyűket érzékelésig. (ok abban sztem még erősebbek a rugók)
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
WolfheartGR
őstag
Fogadd mély, őszinte tiszteletemet az önállóságodért és a döntéshozatali képességedért. Sok itt megfordult és a jövőben megforduló fórumozónak fénylő oszlopként mutasson utat, követendő példát férfias magatartásod.
Riszpekt. De tényleg!
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Cooler Master CK720 RED
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest