Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
God Vazzeg #4136 üzenetére
Értem, vagyis nem konkrétan, de csak megoldható valahogy, kint is sok gázos nagy verda szaladgál.
-
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #4101 üzenetére
olyat nem tudok
-
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #4088 üzenetére
milyen a lökősöd kiképzése a kipuffnál?
szögletes és pont a dupla végű fér be passzentosan, vagy az egylukú nagy kerek kályhacső is felmegy? -
válasz
God Vazzeg #4002 üzenetére
Barátiak...
-
válasz
God Vazzeg #3974 üzenetére
Találtam neked egyet, az még olcsóbb (szvsz 680-700-ért odaadják, ha látják, hogy komolyan gondolod. Az enyémet is 950-ért árulták...)
Bővebben: link
Kb. 200k-ból újjávarázsolható... -
válasz
God Vazzeg #3974 üzenetére
2,5-ös, V6, 24 szelep, 169 lóerő, automata váltó, digit klíma, ülésfűtés, motoros ülésállítás, központizár/riasztó, légzsákok, állítható kormány, bose hifi, motoros ablakok/tükrök. 40 ezer mérföld volt benne, gyakorlatilag új.
Mit mondjak még? Betyár kényelmes. 200-nál lehet beszélgetni szépen
Amit egyedül sajnálok, hogy nem a 2,3-as miller motor van benne, az nagyon tetszene...
Amikor megvettem, kiszámoltam, hogy mivel járok jobban: egy új fapados autó 3 milláért 7 literes fogyasztással, vagy ez a full-extrás csoda 850k-ért 10 literes fogyasztással, és évi 20k biztosítás/súlyadó többlettel. Hát nagyon-nagyon sokáig kell a kéynelemben sínylődnöm, míg a +3 liter meg a biztosítás árkülönbsége kiegyenlítődik (valami 15 év jött ki)...
Na jó, kellett rá költeni, mert vettem rá alufelniket meg új gumikat, mert csak téli volt rajta lemezfelnikkel. Lízingből visszavett, azért ilyen olcsó, egyébként 1,4 milla körül mennek ezek. -
válasz
God Vazzeg #3882 üzenetére
Ez. Csak igazából nem Xedos9, hanem Millenia, mert amerikai változat, de azon kívül, hogy mérföldben mér, és fahrenheitben mutat a klíma, az utolsó csavarig azonos. Na meg egy kicsit lágyabb a rugózás a dagi amcsik miatt
-
Jungleman
csendes tag
válasz
God Vazzeg #3876 üzenetére
Jól hangzik.Kicsit Hondás jellegű váltó?
A kormányszervó mennyire segítőkész?Az,ami például a Punto-kban van City néven,az összes szőrszálamat felállítja,inkább a férfias birkózást szeretem.Ebben hogy domborít? -
Jungleman
csendes tag
válasz
God Vazzeg #3856 üzenetére
Jaja,vágom hogy mekkora..
A váltó milyen?A kéziváltóra gondolok ha az volt,automatát nem szeretnék->sok rosszat lehet róla hallani. -
Jungleman
csendes tag
válasz
God Vazzeg #3805 üzenetére
Az Opel Omega nem tetszik,nagyon nem..
Ennek is igazából az első lámpája jön be,ahogy körbefolyja a hűtőrácsot.
Vajh' erre van első-hátsó lökös+küszöb kombó?
A kombin szvsz egész jól nézne ki valami optikai tuning,plusz a V6-os benne. -
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #3565 üzenetére
a design szubjektív, de a minőségről érdemes lenne megkérdezni a polos haverjaimat...
-
divot
veterán
válasz
God Vazzeg #3565 üzenetére
Se minőségre, se dizájnra nem veri.
Az új Swift a legkorszerűbb megjelenésű kisautók egyike.
Itt a miénk:
Minőségben pedig nem igazán van különbség.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
God Vazzeg #3564 üzenetére
Az utak állapota alapján a Lada Niva a legjobb választás.
Illetve inkább
-
tildy
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3560 üzenetére
Láttam, csak alapból 2.2 milla felett kezdődik az ára.. Nem?
Na sebaj. Szalmának is mondtam, nagyon enhéz engem eltántorítani
JÁÁÁÁJ hát de ez töpszli
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
God Vazzeg #3560 üzenetére
''Magyarországra csak német autót szabad venni'''
Ez akár az autótolvaj céh jelmondata is lehetne.
Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged