Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Jó döntés, készletről sikerült még megcsípni vagy rendelni kellett, mikori átadást mondtak? Én szeptember végén rendeltem, nov. 7 -ei. gyártás és valamikor hó közepén átvehetem ha minden olajozottan megy.
Hahu -ról szinte eltűntek az új kocsik, facelift 2 évesek 20-30e km -el is 4.5m között mozogtak 1.4T gl+ -al, akkor már kicsit megpótolva legyen új kocsi részemről.[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
válasz rbalint88 #180041 üzenetére
Nem volt ebben a színben (indigókék) készleten. Eladó azt mondta, hogy erre az évre eleve kevesebbet irányoztak elő, mert dec.31 -ig lesz rendelhető ez a motor, utána jön az 1.5 hybrid, gondolom nem akarták, hogy a nyakukon maradjon, de mint mondta viszik, mint a cukrot, ez a darab is már a szalon által lett rendelve készletre november eleji gyártással, ugye nem volt még gazdája, viszont a színe nem passzolt számomra, így kért rá színmódosítást és vihettem.
-
Janusz001
őstag
Tegnap megrendeltem én is az Scross 1.4T -t, ez már a részecskeszűrős változat lesz, viszont az eladó azt mondta, hogy teljesítményben ugyanúgy 140le, Suzuki adatlapján is ezt találom, viszont mintha arról lett volna szó régebben, hogy a szűrő beépítése mínusz lóerőkkel fog járni. Mi az igazság? Van valakinek tuti infója erről?
-
Janusz001
őstag
válasz Tom1939 #178380 üzenetére
Engem a 95 lovas skoda rapid ezres turbós 3 hengeres is meggyőzött, szedi az is a lábát, a suzukiban meg azt hiszem 110 paci az 1.0T. Meg emlékeim szerint nemsokára lesz motor frissítés, az 1.4T kap részecskeszűrőt ami - lóerőkben fog jelentkezni, az 1.0T -ben pedig jelenleg is benne van ha jól tudom. Mondjuk úgyis ősszel/télen lesz esedékes a rendelés, addigra meg már csak részecskeszűrőset lehet kapni, árak is gondolom változni fognak emiatt.
-
Janusz001
őstag
Napi 10-15km város, valamint heti 1 alkalom 50-50km autóútra elég a sima háromhengeres 1.0T Suzuki Scross? Alföldön használnám, utópályát évek óta nem láttam, nem tudom megéri azt a +400e felárat az 1.4T. Ültem 3 hengeres Skoda 1.0T motorral szerelt Rapidban, engem meggyőzött. Mindenképpen újban gondolkodom 5 millióig.
-
Janusz001
őstag
Őszre/télre tervezek egy új Suzuki scross 1.4T összkerekes vételét, jelenleg ez listaáron 5.4m, azt csiripelik, hogy nyáron áremelkedés várható és, hogy bekerül a részecskeszűrő is, némi teljesítményvesztéssel. Így nem zárkóznék el a használt max 3 éves autóktól sem. Évi max 10000km, autópálya minimális, inkább városi használat, hetente 1-2 szer kimegyek a pecatelekre (alacsony hasmagasság kizárva) ami 100km cakli pakli városon kívűl. 3 -an vagyunk, gyerekülés hátra jó lenne, ha kényelmesen beférne.
Viszont használtban már szeretnék olyan 4-4.5m keretösszegnél maradni.
Az scross nekem tökéletesen megfelelne, de használt más típusú alternatíva nem tudom mi lehetne. -
Janusz001
őstag
Forgalomból ideiglenesen kivont, lejárt műszakival rendelkező autóval gondolom még földúton se lehet közlekedni. Lenne egy eladó terepjáróm a fenti státuszban levő okmányokkal, de a vevő ki akarná próbálni menet közben is. Nem igazán akarom rizikózni a büntit, meg, hogy a rendszámtáblát levegyék a helyszínen, ha megfog a rendőr.
Így lett meghirdetve, kertemben kipróbálható, stb. ,de ekkora rizikót nem vállalnék be. -
Janusz001
őstag
válasz molnarpeter #173996 üzenetére
Scross FB csoportban azt írták, hogy nyár/ősztől az 1.4t is kap részecskeszűrőt. 1.0T -ben jelenleg is van tudomásom szerint.
-
Janusz001
őstag
Tudna valaki linkelni egy aktuális használt autó adásvételit? Eladó lennék, nem szeretnék meglepődni, hogy a kocsi nincs átíratva és kapom bírságokat/adó stb . -t. TC -n sok rémtörténetet olvasni.
Amúgy a kiszemelt autó egy Suzuki 1.4 -es scross 4wd lenne újonnan, ahogy hallom itt nyáron motorfrissítés lesz, kap részecskeszűrőt, kevesebb lóerővel, ez annyira mondjuk nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- PlayStation 5