- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz Dinter #148398 üzenetére
Túl régi ez ahhoz, hogy legyenek ilyen infók szvsz,hiába kéred le.
Sajna elég nagy az esélye, hogy ez tekerve van és nem is tudod nagyon kideríteni szóval ha tetszik marad az állapotra való vétel.Hiába a lekérdezés ugyanúgy tekergetik sok esetben ostobán is most egy 2010-es mondi bukott meg 160k km-el volt hirdetve a tulaj elvitte egy hiba kód olvasásra, mert vmi szarakodott és volt egy eltárolt hiba 260k km-nél. Az ürge vissza is vitte az autót és patáriát csapott 300k-t vissza adtak a vételárból.
-
kovacsroli
senior tag
válasz Dinter #148398 üzenetére
Koszi.
A kocsihoz annyit, hogy nalunk is vannak olyan ceges octaviak amiket 30-40k km-rel adunk vissza 4 ev utan barmilyen hihetetlen.
Ovatosnak kell lenni alairom, de nem kell mindig annak hinni aki a legrosszabbat feltetelezni.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
-
w333
félisten
válasz Dinter #138860 üzenetére
Hát ezek nem az igaziak ... milyen árkategóriában gondolkodsz
Hasonló árban makulátlan Vectra -t is kapsz !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
BigBlackDog
veterán
válasz Dinter #138860 üzenetére
Az elsőben nem nagyon találok semmi rosszat, a vezető környékéből ítélve még futás is valós lehet véleményem szerint. Ezt talán érdemes lehet megtekinteni.
A másodiknál kicsit több km-t tippeltem volna elnézve a váltószoknyát, illetve a kormányt. Illetve a jobb oldalán is azért van egy-két sérülés, ahogy látom, kérdés, hogy nem-e kezdett rohadni valahol. Én ezt elengedném.
Mondjuk szerintem ezeknél jobbat is találhatsz. Persze ez csak a saját véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dinter #138225 üzenetére
nekünk újonnan volt 2.2 dcat, már akkor is szar volt
a p rendszám nem jelenti azt hogy nincs rendes rendszáma
két lehetőség van
1, még nincs forgalombahelyezve magyarországon
2, ideigelensen kivonatta az autókereskedő, így lehet p rendszámmal próbaútra menni velecryptot minden termékemért elfogadom
-
fenergie84
addikt
válasz Dinter #138228 üzenetére
Ne a futást, hanem az állapotot nézzétek.
A 2.2 D4-D és D-CAT-ot felejtsd el! Avensis-ből 2.0 D4-D 116 Le és a(z újabb, de ez csak 2007-től van a kaszniban, azt hiszem) 2.0 D4-D 126 Le motorral szereltet szabad megvenni. Vagy, a 2005 év végitől gyártott 1.8 VVTi-t (ez már nem eszi az olajat). -
footy
addikt
válasz Dinter #138225 üzenetére
Ebben a fos 2.2-es motor van.
Ezekkel a feltetelekkel nem lesz auto, kozepkategorias 10-11 eves 150e km-mel ritka mint a feher hollo, foleg 1,5M-ert.
Akrtam ajanlani egy VW borat(egy kattal lejjebb) de abbol is dragabb a jo(nak tuno).[ Szerkesztve ]
-
-
footy
addikt
válasz Dinter #138210 üzenetére
A Passatról már lemondott, most Toyotát szeretne, mert olvasta hogy az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb márka.
Minden gyartonak vannak jol es kevesbe jol sikerult autoi. Ilyen altalanos igazsagot nem igazan lehet kijelenteni. A Passat B5, B7 jol sikerult autok, a B6 viszont eleg szar, foleg ha 2.0PD.
A Toyotabol (gondolom Avensis) csak a 2.0 dieselt szabad megvenni mert a 2.2 egy betegagy.
Ha a mondeo (MK3 gondolom) 2.0 HDI-vel van szerelve az sem rossz valasztas.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dinter #137460 üzenetére
A rozsdára is, meg mindenre ami van és működnie kell egy autón, és egy hosszabb menetpróba sem ártana, ha lehet. Motor, váltó, fék, kormányzás, futóművek, kapcsolók, fűtés, klíma működtetés, stb, stb, szóval minden. Olyan személlyel érdemes menni, aki ért hozzá, vagy a vétel előtt szervizben átnézetni.
-
huliganboy
addikt
-
rbalint88
addikt
-
w333
félisten
válasz Dinter #137190 üzenetére
Csak annyi hogy ilyen szakadt sz*rok helyett 1000X inkább egy A Vectra !
(#137191) rbalint88
Na kollégámnak full ugyan ez és szintén 6 sebességes kézi váltó (ha jól tudom 2005 évjáratú), van már benne 280 ezer körül és még nem volt cserélve kettős tömegű ... nagyon szereti eddig még soha nem volt vele gond, azt a szép nikkelezett tetősínt viszont még télen lelopták neki
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
trassher
addikt
válasz Dinter #137131 üzenetére
Ki kell próbálni, alá kell nézni. A motorral baj nem lesz, váltóval sem igazán. Ha nem úgy kell kezdeni, hogy 4 sárvédő csere és a futóműve sincs szekér jellegűre ütve akkor ennyiért teljesen jó. A "sportdob" meg nem feltétlenül jelenti azt, hogy boyracer volt a tulaj. Egy profildobnál jóval olcsóbbak ezek az univerzális kályhacsövek.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
m3tr0
őstag
válasz Dinter #137131 üzenetére
Sportvég, sötétített ablakok,amivel nincs gond, csak szerintem az első tulaj nem az 50-es úr volt aki csak a boltba ment vele és hétvégén a templomba. Ergo a km vicc.
Amúgy én nem látok így rajta semmi extrát, kivétel,hogy az első rendszám mitől ilyen hullámos, meg az a beltér fotó is gyanús. Meg alapból nem értem hogyan tudnak ilyen életlen fotókat csinálni,ha valamit elakarnak adni. Jah és az ár, ha a kereskedő 320-ért adja...szerinted mennyiért számolta be...tudom neki is kell élni valamiből nem azzal van a baj...Ez olyan 200 ezer forintos kategória kb.
Szerintem ez tipikusan azaz autó amit ha elmész megnézni, már 5 m-ről azt mondod,hogy hú b+ ezért kár volt ide jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...