- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeged, vizsga plusz szerelő költsége 25k. A kocsin a rendszámtábla izzókat kellett cserélni. Idei ár.
(#37034) qdak : Ac a nem takarított tanktól tud akadozni. nem ismerem a tiédet, de nekem anno volt olyan h a szerelő direktben adott áramot neki majd polaritást fordított h az esetlegesen benne lévő koszt is kinyomja. Arra figyelmezni kell h mindezt csak üzemanyagba állítva lehet, mert különben könnyen kinyírod.
Ha van OBD csatid meg haver géppel, akkor könnyen ki tudod szűrni a legtöbb hibát. Mágus2 megaszondja neked nagyon szívesen h a turbó nyomásnak vagy vákuumnak vagy az üzemanyag átfolyásnak mennyinek kell lennie.Sőt, a légtömegmérőt is ki lehet akkor zárni. Milyen kocsid is van (ne haragudj de elfelejtettem )? Omega? -
Kornel
veterán
én most vittem először saját magam vizsgáztatni kocsit, eddig mindig elvitettem a szerelőkkel, de most nem volt rá mód. 4 éves suzukit bevittem a géróhoz, és az alap 20k-ért megvolt a vizsga, nem kértek semmit, pedig egy két dolgot lehetett volna cserélni rajta(fékolaj, toronyszilentek), de ettől még átment simán.
(#37036) MunezXBK: jaja, ha meg nem menne át egy két dolog miatt, akkor egy ötös jól szokott jönni
-
Rivaul
addikt
Nekem most volt 35k de olyan hogy "ideális eset" nem létezik. Általában egy 3 napos jószágon is fogást találnak ha akarnak
30+5k s egy két kis dolgot elengednek. Ennél többe nem kerül ha nincs kirívó baj de ennyire jobb ha készülsz. Persze előtte 70k volt amiket cserélnem kellett tudatosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Acer notebook topic
- Facebook és Messenger
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest