- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na látod neduddki is mutatja a hajlandóságot, meg a kuvikot
Annyi a fix most h 5.-i buli előtt kell mennem. De szólok amint van vmi.(#59700) neduddki: simán! Kereslek amint megvan a fix időpont! Oszt möglássuk Qru talicskáját is
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Dr.Zoo
őstag
válasz boogie84 #59704 üzenetére
Ehhhehhee.. Persze.
Ha ez 6 liter fogyaszt 2.0 kompresszor-al, akkor felgyújtom a paszulyt.....
(szerk: ha a kolléga által említett volánbusz mögé van kötve kötéllel, és alapjáraton döcög, akkor okés)[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
Wtf volt reggel M5-ön, keleti szomszédunk kamikáze pilótái
link...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
!Overdose!
őstag
Látom félreérthető voltam, úgyhogy helyesbítenék.
A Sustina az Enenos csúcsminőségű motorolaja. A középkategória a Hyper Premium, amit én is használok. Ahogy például Castrol-nál is komolyabb termék az Edge, mint a Magnatec. Tehát nem Eneos vs. Mobil, Total viszonylatban értettem, hanem akár különböző, akár azonos gyártó közép-, illetve csúcskategóriás termékei között. Jobb-e a csúcsminőségű olaj? Nyilván igen. Megéri-e? Valószínűleg nem. Fontosabbnak tartom a rendszeres, akár a gépkönyv előírásánál gyakoribb olajcserét.
Deal?
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
nagyúr
válasz !Overdose! #59713 üzenetére
Én is Hyper Premiumot használok a Sustinát már kissé túlzásnak tartanám a gépbe de biztos marha jó olaj.
Més que un club!
-
neduddki
nagyúr
válasz Napfénysüti #59714 üzenetére
HI!
nsa tessek en meg a "hiperhaklis" d14z5br eneost vettem a vilag omlo bennem ossze:- )
udv
neduddki
p.s. ellenben a ooyamegy vissza az LM-re
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fenergie84
addikt
Toyota 1.8 benzines motorja mennyit eszik?
Nézegetem a Corolla Verso és Verso egyterűket, azokból van ilyen motorral. Mivel keveset megyünk egy évben (nagyon max 10e km), mindenki azt mondja h benzines jobb lenne nekünk, mint a diesel...[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
bitpork: Hétköznap olyan 6-7-ig meló szóval nekem max estefelé lenne csak jó vagy 7végén.
Napfénysüti: Köszi. Nem p. mágnesnek vettem. Haver is egyből nyomta, majd megyünk csajozni vele. Mondom, hát nem hiszem hogy ők egyáltalán ezt egy napon említenék egy 320-as kupéval... Pedig árban pariban vannak.
Typhoon47 & e=mc²:
#nincsbennetarcsi
-
Ivan15
senior tag
persze, nem exakt matematikailag pontosan 6,7 a sebessegtartomany minden pontjan, de mondjuk 110 km/h nal eleg pontosan annyi. 140 nel tempomattal több, mondjuk legyen 6,9-7,2...De lathato, nem nö meg a fogyasztas veszesen a tartomanyban, tempomattal. Igy erthetöbb?
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz fenergie84 #59721 üzenetére
HI!
ket fel motororl van szo az egyik a zz a masik a zr csalad agja,
zz: hosszu avon videken 6 liebol 5 szmejj megpakolva kihuin otopajja 7.5-8 varos rovidavik hideg moor 10-11, nagyatlag foleg videki varos 8 [l/100km]
zr kb hasnlo, cserebe kevesbe lelkes
sprit:
zz: 99 Gasoline 6,95 8,26 9,85
zr: 43 Gasoline 6,52 8,22 9,57a CoV-ban levo c251a eleg rovid erdemes akor ma a 6 sebessegel valtozatban gondolkodni
udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
válasz DeFranco #59711 üzenetére
Két lehetőség van: nyitás előtt v záráshoz közel. Én az utóbbit preferálnám. Ez azt jelentené hogy olyan 16-17 kor érkeznék, pakolásznék meg dolgozgatnék az üzletben, és szerencsés estben bárki meri vállalni az arczát azt befogom dolgozni, mint legutóbb nedudkit
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
giigz
veterán
Nem igaz, h nem ertitek ezt a fogyasztasos dolgot...
-
-
giigz
veterán
Miert ne lehetne az, hogy 100-nal 6 litert, 140-nel 7 litert fogyasszon?
-
-v-
addikt
válasz Ivan15 #59737 üzenetére
ööö hát igen, célszerű az elérhető legmagasabb fokozatba váltani végülis lehet harmadikban is menni 120-al az autopályán, csak nem érdemes..
Apám volt apósa tolta így, ő városban harmadiknál följebb nem vált...(szívó benzin)...70el is harmadikban ment.. aztán mondta, hogy milyen szar ez a fiat, sokat fogyaszt[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Már majdnem csináltam Neked egy 80-120 videót, de akkor azzal ne erőlködjek, ugye?
[rvilike]: úgy tudom elképzelni, hogy 100-nál 5., 140-nél 6., de akkor annak baromi hosszú váltónak kell lennie a benzines motor mellett.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ivan15
senior tag
latom, az x is merföld! Tehat, ha 80 mph nal rakom 6-ba, akkor elmeletileg a vonal esese tovabb csökken (felemelkedik 30mpg iranyaba) A vonal tovabbi alakja szerint kb. 200km/h felett törik be a C-180k szerint. Nem ismertem ezt a tablat, köszi, es tenyleg lemaradt a "kb." korabban, persze
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub