Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz molnarpeter #209640 üzenetére

    Off lesz, max törlik : )
    Adac lesz az, de eszméletlen inkonzekvens, szerintem nincs sztenderdizálva az útvonal, ahol mérnek (aszfaltminőség, szél), illetve, a gumi is ami épp' az autón van.

    Van egy adatbázis, ami még nagyobb katyvasz ilyen téren:
    Auto Decibel Database

    :D tegnap hoztam el a Jettát négy ajtó&első két kerékdob szigetelésről. Jó, jó, de bánom, hogy a tetőt nem csinálták meg. Ahol érezhető a javulás: gördülési zaj & elhaladó forgalom zaja& zenét elég 6-os hangerőre tennem országúton, hogy tisztán értsem, nem kell 8-9-es hangerőig feltekerni. Persze az ár az jól elszállt, természetesen ősszel emeltek árat a szigetelő-csillapítóanyagokra :( Összeségében elégedett vagyok, de, nem ért annyit, amennyit kiadtam rá (ezeknél meg ugye mindig a folyamat végén lehet pontos összeget mondani, mert akkor látod, mennyi anyag volt szükséges..) Kényelmesebb-jobban használható lett az autó, de, most nagyon foglalkoztat, tetőkárpiton mennyit lehetne nyerni..

    Tudom, hogy a tetőkárpitot ki tudná megcsinálni, csak rendkívül "labor intense" gyakorlat. A Pazonyi útiak meg nem vállalják.

    Btw, ha már így feljött: Mikor a Debreceni Szent Györgyi utcai műhelyben voltam, ott mindig lehetett kártyával fizetni, mindig kaptam számlát, névre-címre írva. Nyh-n nagyon a KP-hez ragaszkodtak, számla semmi (meg voltak lepődve, mikor kérdeztem). Hát. Mindegy, maradnom kellett volna Debreceni "bejáratott" helynél. :U Nem bántam meg, de van olyan gyanúm, hogy olcsóbbra kihozták volna itt. Tetőre azért kérek egy ajánlatot

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák