Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyot

    őstag

    válasz Dr.Burn #178437 üzenetére

    33" a Jeep alá sem fér be 2" emeléssel, még a 4" is necces, a keréknek rugózni kell és kormányozni is vagy csak a gond lesz vele. 30" feletti már nem játék szétszedheti a futóművet még a kaszniból is kiharaphat és tök jó mikor egy necces helyzetben még a sárvédőt vagy neagyisten kormány összekötőt is eldeformál.

    1.5M ban nem találsz rubicont de még sima wranglert sem. És nem is fogsz met azok tényleg terepjárók és még jók is. 1.5 be talán egy WJ GC fér be abból már lehet jó is 1.5-ért vagyis aktuálisan éppen majdnem működő. Figyi 1,5 éve keresek 4.7est és 2M felső határral is olyanokat találtam hogy bekért volna még legalább 2-600at csak a szinten tartásra és akkor jön hozzá még az emelés a kerekek a felnik a pogácsák a csörlő, soroljam? legalább még az autó ára - főleg ha nem magad csinálod.
    De már azon agyalok hogy veszek kintről egy sor6 4.0 XJ-t(itthon csak a 2.5TD van sajnos) ami ócsó és én kezdem el felépíteni amolyan sokéves projectnek ilyesmi végcéllal: [kép]

    Kollega Wj-je eladó lesz amugy ha érdekel: hosszú lengőkaros 4" emelőszett rendesen felépített futóművel, 32" Cooper gumik, 4.7 v8 5ös automata, csörlő nincs. Olyan hangja van gázgyorsítóval, hogy ajajjj :DDD

    Pajero-ban nem vagyok otthon annyira, hátsó zárak jók, középső is, előre mi egy utólagos sperr-t raktunk az nagyon jól szuperált. Kiszedettt minket a méter feletti vízből is úgy hogy meg is álltunk a tó közepén - szóval az ha butulni akarsz kelleni fog. 33" viszont a sima lengőkaros Pajero-ra azt hiszem rá sem megy, ha gondolod rákérdezek, nekünk 31" es simex volt alatta de az a régebbi kocka volt és szereltünk éjjel már féltengely, mert hát meg tudja "erőltetni".

    DE:
    Ha a Forester is elég akkor viszont nem érdemes moddolt Pejero-ban gondolkodni szerintem. A kettő nagyon messze van egymástól.

    Ha nincs sok tapasztaltod még ajánlom hogy menj el egy észak trophy versenyre lődd be azt hogy milyen akadályokat szeretél az autóval leküzdeni aztán lesd meg hogy milyen technicával mennek ezt ültesd át fejben utcai verzióra mert rendszám gondolom kell rá. A túra és a normál utcai autó kategóriára gondoltam értelemszerűen.

    Má' nem

Új hozzászólás Aktív témák