Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    Amíg ma műszakiztatták a kocsimat, beültem több Volvóba, Mercibe és Kiába (egy épületben van a három márkakereskedés).

    Nagyon-nagyon meggyőző élőben is az XC40. Méretre két fiatal felnőttnek éppen jó, egy XC60 vagy XC90 nekem már túl nagy, városban élhetetlenek. Beültem a V40-be is emlékezetet frissíteni, de érezni, hogy nem tegnap óta van a piacon.. persze ettől még biztos jó autó annak, aki most kezdené a Volvózást és ebben az alsóközepes, 6-7M forintos kategóriába nézeget. Kb. két hét múlva lesz a kereskedésben benzines XC40, T4-es motorral (190LE), megbeszéltem a kereskedővel, hogy majd visszamegyek azt kipróbálni.
    Most konfiguráltam egy T4 AWD Momentumot, extrákkal nem elszállva lett 13,8M forint..

    Volt a szalonban egy új A osztályos Mercedes. Azért ezt is elfogadnám, bár nem éreztem olyan otthonosan magamat benne, mint bármelyik Volvóban, de még mindig ez volt számomra a legemészthetőbb az összes Merci közül (beleértve az S osztályt is). Mondjuk ha ezt a Volvó szintjére konfigurálom, akkor drágábbra jön ki, pedig csak egy A osztályról beszélünk, könyörgöm..

    A Kiák meg.. nem tudom pontosan, hogy milyen felszereltségű volt a kiállított Sportage (elvileg LX Navi), de az ajtókönyöklő is kemény műanyag volt benne! Most neten nézegettem fotókat, elvileg nem az összesben ilyen, de ez akkor is gáz.. A Stinger az viszont odabasz továbbra is. :)

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák