- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #8087 üzenetére
Azért azt te sme hiszed ugye hogy a srácok ott egy konkrétan erre elkülönített részen amit M betűvel jeleznek, csak passziánszoznak??
Pláne 10évvel ezelőtt mikor a max. tartósság elégedettség minőség megbízhatóság mindennek felettiség jegyében folyt a gyártás!!!
Nem vagyok meggyőződve arról hogy egy ültett Mes fotóművel elátott e36 m3at kanyarban elver egy s2000 annyira hogy az 5. kör végén ne a körkereszt érjen át először.Most nincs kedvem keresgetnbi de tán valami hsz. huszár belinkeli más témájú topikban írtál haosnló eszemfuttatást, hogy......
nem a részeredmény a lényeg hanem a vége tudod amit kettővel aláhuzunk!!!
Még tán én is válaszoltma rá és helyeseltem mert én is így gondolkodok a világban (írtam is ritka dolog mikor egyetértünk)... én nem hiszem hogy egy s2000et egy e36 m3at egy rx7etés egy ferrari f360atösszeeresztenénk mondjuka hungaroringen egy 1 0körre akkor nem az s2000 menne át utoljára a célvonalon....lehet hogy nem, de erre max. egy 500ast tennék fel....viszont arr ahogy az m3 nem utoljára arra kb 10e-t.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest