Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok segítségetket szeretném kérni abban h az általam kiválasztott konfig összeállítás jó-e?!
Úgy nézzetek rá h nekem egy időtálló jó gépre van szügségem főleg játékra,filmnézésre.
A konfig:
CPU: Intel i7 3770k
Alaplap: Asus P8H77-V
Táp: FSP Raider 550W (elég lesz ez a jövőben egy komojabb vga hoz?)
Ram: Ebből mit ajánlotok 1600Mhz-est? Elsőnek 2×4Gb ban gondolkodtam.
Ház: cooler master elite knight 350
CPU Hűtés: Ebben is segítséget szeretnék kérni a profik tól h nem tudom mit válsszak mert eggyik azt mondta jó a gyári, másik meg azt h kel a nagyobb hűtés. Tuningolásban nem gondolkodom.Ja és a házba belemenyen!
Ház hűtése: 2db 12cm es ventivel lenne megoldva.
VGA: Arra még gyüjtenem kell mert egy erőset szeretnék belerakni de azt olvastm h az integrált vga is elég agy darabig. ( Intel Hd Graphics 4000)[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz bluyoo #33835 üzenetére
Pontos keret nincs 90 ezrem van a cpu-un kivül mindenre a cput mástól kapom.
Mint leírtam tuning nincs, értékállóság kel nagyon, modern ség és játszanék rajta!Kösz a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz bluyoo #33838 üzenetére
Ok köszi akkor úgy írnám h még nem szeretném tudingolni mert nem értek hozzá és nem szeretnék 100 ezrekkel játszadozni!
-
-
g.killer
aktív tag
válasz bluyoo #33842 üzenetére
Sztem nekem úgy lesz h egy elöl fúj befelé hátul meg egy szív ez így jó? Kül néztem a lapot hát nem tom az ára már kicsit húzós a számomra. Kül van egy jó Medion gépem intel pentium d 830 2×3Ghz Cpu. Ddr2 800Mhz ram 4 gb Ati radeon x1600 sok extrával kártya olv. lcd kijelző eddig szuper volt most kicsit kinőttem kül a gép nem csak medion építve van. Szted mennyit kérjek érte? Tom h nem ide tartozik csak gyorsan egy be szerettem volna írni. Ja és egy igényes szép gyári medion házben full aluminium. Előlap zárt cd író falak gombnyomásra nyilnak stb.
-
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok!
Nem szorít az idő, egy nagyobb projekt keretében szükségem lesz egy NVR(Ip Videó Rögzítő) gépre.
1. Mire fogod használni a gépet? 24/7 videó rögzítés.
4. Mennyi a kereted rá?
Nem releváns, a hasonló tudású kész rendszerek 250k körül mennek.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
A program ami futni fog a gépen Intelre van optimalizálva, és szükségem lenne egy alap nvidia kártyára is a folyamatos képi megjelenítéshez, és hardveres gyorsításhoz.
Plusz infó, hogy a rendszer 16db 4k kamerát fog kezelni, a program meg elég erőforrás igényes így nem vagyok benne biztos, hogy elég a bestbuy 10400f ehhez a konfighoz.Igazából a proci-lap-kártya háromszögben kérnék egy kis iránymutatást.
A segítséget előre is köszönöm!
-
g.killer
aktív tag
válasz bluemirage #162327 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Mindenképpen beépített gpu-s procit veszek pont az általad említett problémáért.
Ezt a programot fogom hasznáni.
Ebből indultam ki."A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz bluemirage #162332 üzenetére
Van egy ilyen i5 ösöm már otthon, lehet tesztelek vele egyet vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest