- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VásRló
tag
válasz
VásRló #173267 üzenetére
1. Mire fogod használni a gépet?
Inkább csak alap dolgok, néha játék, inkább single, de nincs preferencia.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Sapphire RX570 4GB ITX Vga
Fsp Hexa+ 400w táp
Egy dvd olvasó
perifériák
hdd és ssd satásak
monitor Dell p2414h
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Alaplap, ház, cpu hűtő, cpu, ram.
Egy pormentes, csendes, légszűrős, zajmentes házra lenne szükségem, amiben elfér minden, ebben túl nagy a választék, nincs sok ötletem.
Alaplapból sem tudom, ddr4 vagy ddr5 lenne megfelelő, de 16gb ram-ban gondolkodtam, inkább asus érdekene, de lehet más is. Nem tudom, hogy intel vagy amd lenne-e jobb választás, de inkább kisebb fogyasztású legyen a cpu, már csak a zajmentesség miatt is.
4. Mennyi a kereted rá?
150k körül
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
nem tudom, dell p2414h
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt?
új alkatrészek kellenek, alaplapból talán az asus, ami jobban megfelelne,d de nem feltétlen. -
VásRló
tag
Sziasztok
egy modernebb gépet szeretnék, amin majd elmegy a win 11 is. Játékra is lenne néha használva, de nem sokat, multiplayer csak kevés.jelenleg ami maradna az új gépbe :
Sapphire RX570 4GB ITX Vga
Fsp Hexa+ 400w táp
Egy dvd olvasó
perifériák
hdd és ssd satásak
monitor Dell p2414hEgy pormentes, csendes, légszűrős, zajmentes házra lenne szükségem, amiben elfér minden, ebben túl nagy a választék, nincs sok ötletem.
Alaplapból sem tudom, ddr4 vagy ddr5 lenne megfelelő, de 16gb ram-ban gondolkodtam, inkább asus érdekene, de lehet más is. Nem tudom, hogy intel vagy amd lenne-e jobb választás, de inkább kisebb fogyasztású legyen a cpu, már csak a zajmentesség miatt is. Olyan 100-150 körül gondolkodtam árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest