- Fujifilm X
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Bajnokfoto #97449 üzenetére
Táp: Corsair RM Series 650W Modular Power Supply
Amennyire ajánlott volt a maga korában a HX450 tápod, ma annyira nincsen ajánlható Corsair táp a piacon, így ez sem az.EVGA G2/GS, XFX TS/XTR, Seasonic bármi, FSP Aurum S, Super Flower Leadex, ...
-
dqdb
nagyúr
válasz
membrandj #92074 üzenetére
Tisztába vagyok vele,hogy a 4GB nem munkagép,de a hol lehet fogni kérdésre mást nem tudtam megjelölni.
Azért írtam az előző hozzászólást, mert ezt sem kellett volna lehetőségként megjelölni, ugyanis ezzel a lépéssel a két megadott cél közül az egyiket lényegében lenulláztad. Annál a konfigurációnál, ahogyan írod, nem lehet jobban meghúzni a nadrágszíjat, tényleg a minimumon van, de még éppen megfelel a feltételeknek. Én fejlesztői szemmel amúgy a procin spórolnék, mert egy magasabb órajelű i3 is bőven elég lenne oda, de azzal a játékos cél sérülne hasonló mértékben.Ha az lett volna a kérdés,hogy mire lehetne még költeni, akkor nyilván én is 16GB ramot meg i7-et ajánlottam volna 250-264GB-os ssd-vel.
Fejlesztéshez i7 csak speciális esetekben kell (de akkor oda még az is kevés szokott lenni), egy közepes i5 is bőven sok általában, azonban a másik kettő tényleg sokat tud dobni az általános hatékonyságon. Ez van, ez egy ilyen terület, amit az ilyen típusú munkához általában felesleges dVGA árán megspórolna az ember, azt máshová önti be. -
dqdb
nagyúr
válasz
membrandj #92030 üzenetére
Visual Studio és egyéb fejlesztői környezetek teljesen simán fussanak
4GB rammal kezede, max ezen tudsz fogni
Ha Visual Studio 2012-ről vagy újabbról van szó, akkor ez egy nagyon nem jó javaslat, kínszenvedés lesz használni ilyen kevés memóriával. 6 GB-tól nevezhető emészthetőnek a tempó (ha nem kell adatbázis is), és még 8 GB-ból is könnyen ki lehet vele futni egy közepesebb méretű projektnél. 12 GB az a mennyiség, ahol már nem volt memórianyűgöm.-SSD: Kingston fury 120GB ~ 18k. - !!ráér!!
Ha egyetem miatt kerülnének fel az aktuálisan szükséges fejlesztői cuccok, akkor oké. Ha munkáról van szó, és ahhoz kell párhuzamosan több fejlesztőkörnyezet, adatbázis és SDK, akkor nagyon hamar kevés lesz. És úgy lesz kevés, hogy ide csak munkához a szükséges programokat telepíted, semmi dokumentum, forrásszöveg és egyéb személyes adat nem kerül rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Router gondok
- Fujifilm X
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Asztali PC , i5 11600K , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest